در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Yasi__im
    مشارکت کننده

سلام یاسمین جان
    من سرکار میرم و خب قاعدتا یک قراردادی هم دارم کارمو دوس دارم ولی تنش و فشار کاریم بالاعه و از لحاظ ذهنی خیلی انرژی ازم میگیره خلاصه با وجود همه سختی ها من موندم و ادامه دادم
    بعد عید حس کزدم دیگه دارم کم میارم و اصلا حالم با محیط کاریم بد شد و دیگه دوسش نداشتم ولی بازم سعی کردم حالمو خوب نگه دارم ویس گوش بدم و … خب حل شد
    تا اینکه انگار من فقط در ظاهر اوکی شده بودم ولی درونی خیر
    من دیسک کمرم دچار مشکل شد و کلا خونه نشین شدم ب حدی شد مشکلم ک توان تکون خوردن ندارم و خونم تو این مدت خیلی فکر کردم که من از پس این کار برنمیام و خب خواستم استعفا بدم یعنی با روحیات من اینقد فشار و استرس سازگار نیست و فکر کردم بخاطر همین جسمم جوابم کرده چون من کلا ۲۲ سالمه و یکم مشکل کمر و اینا عجیب بود
    وقتی که اینو گفتم ‌ک نمیام خب قاعدتا گفتن قرارداد داری باید بیای تا یکی پیدا بشه حداقل و … و حتی همکارم به خاطر فشار کاری که اومده بهش زنگ زد و بحث کرد باهام ک چرا داری شونه خالی میکنی و من نمیتونم و باید بیای ولی خب کارفرمام اوکی بودو گف حق داری نخوای بیای
    ولی حالت بهتر شد بیا و کار ما که روال شد و یکی اومد نیا
    ولی من الان حالم با اون محیط با همکارم با کارم دیگه خوب نیست چیکار کنم اصلا؟
    اصلا مشکل نمیفمم چیه و خیلی ذهنم درگیره همه چی باهم بهم هجوم اورده و من میخوام فقط از این شرایط فرار کنم?

ياسمين
    مدیر

سلام، دقيقا بخاطر مقاومتى كه دارى و مى خواى بزور از اين شرايط خارج بشى ، اين همه مشكل برات ايجاد شده….راهش اينه كه فعلا همهء مسايل اون كار رو بپذيرى و به نكات مثبتش توجه كنى
    درضمن ، وقتى احساس ارزشمندى ، اعتمادبنفس و صلح درونى ت افزايش پيدا كنه به مرور بيرون از خودت هم صلح و سلامتى و شادى مى بينى و به يه مسير ديگه و كار بهتر هدايت ميشى….

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.