• این موضوع 9 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست Goli61 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Honey H
    مشارکت کننده

من کتاب سفر روح رو خوندم و ازین بابت خداروشکر مى کنم که خیلى چیزا برام روشن شد. سوالم اینه که بعد از این کتاب چه کتاب رو معرفى مى کنید که در جهت تکمیل شدن این دانش بخونم… ممنون از راهنماییتون.

Rahil.maleki
    مشارکت کننده

عزیزم کتاب سرنوشت روح رو‌بخون نوشته ی دکتر مایکل نیوتون در ادامه ی کتاب سفر روح هستش به شدت پیشنهاد میکنم❤️

Goli61
    مشارکت کننده

به نظر من زیادخودتو درگیر این مسائل نکن … به زندگی بمرداز ازش لذت ببر روح رو هم به وقتش میفهمیم چی هست و کجا میره

Mo1353
    مشارکت کننده

من خودم هنوز دنبال سرنوشت روح نرفتم.فعلا مهم نیس کجا میره و سرنوشتش چیه.مهم اینه که از لحظه لحظه بودنم در این جسم فیزیکی لذت ببرم.و دمبال کردن قوانین کائنات حتما این آگاهی رو به وقتش میده

Goli61
    مشارکت کننده

دقیقا همینطوره .پرداختن به روح به طور افراطی آدم رو سوق میده سمت شیزوفرنی به نظر من .دنیا اینقدر جذابیت داره که من ترجیح میدم وقتم رو صرف بدست اوردن خواسته هام بکنم فقط .همین

Goli61
    مشارکت کننده

اگه سرنوشتش اونچه ما میخوایم نبود چی ؟؟؟????بیخیال این موارد بشید به نظرم

parastookahrizi71
    کاربر

تمرکزت رو بیشتر روی خواسته هات بگذار و هر چه بیشتر تلاش کن برای رسیدن به اهدافت کتاب بخون ولی خودت رو درگیرش نکن چون ممکنه دوراهی کشیده بشی.همین راهی که دنیا جون توی ویس ها وورکشاپ هاش میگه رو ادامه بدیم به بیشتر سوالاتمون جواب داده میشه و مسیر آیندمون کاملا روشن و مشخص شده هست برامون

Honey H
    مشارکت کننده

باهاتون مخالفم
    من به جواب سوالام رسیدم با خوندن کتاب و اتفاقاً فکر کردن بهش
    الان حالم با دونستن قوانین به شدت خوبه
    وقتى کسى فوت مى کنه دیگه مثل قبل به اون شدت ناراحت نمى شم چون راه حل رو پیدا کردم
    و باور دارم رسالت خودم رو که به این دنیا اومدم،به زودى پیدا خواهم کرد…

Goli61
    مشارکت کننده

کتاب من هستم جول اوستین در مورد روح نیست ولی زندگی رو خییییلی راحت میکنه راحت و خوب که زندگی کنی روحت هم راحت راه خودش رو پیدا میکنه

Goli61
    مشارکت کننده

سفر از خود به خود که در سایت موجود هست رو هم من شنیدم خیلی مطالب داره در این زمینه .البته خودم گوش ندادم .

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.