در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Shiva555
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون. ما توی یه آپارتمان با مادرشوهر و جاریم زندگی میکنیم. خدارو شکر مشکل خاصی ندارم. فقط اینکه جدیدا به سر و صداها حساس شدم. من طبقه پایین هستم و بچه جاریم هی میومد خونه مادرشوهرم که بالای سر ما هستن بدو بدو سروصدا میکرد. من بهشون گفتم و انصافا اونها هم دیگه بچه رو نمی‌ذارن زیاد بیاد سروصدا کنه و رعایت میکنن مخصوصا پدرشوهرم خیلی هوامو داشت چون باردارم. حالا صدای بچه نیست ولی طول روز به فواصل صدای راه رفتنشون که انگار محکم راه میرن می‌شنوم. و می‌دونم صدای راه رفتن مادرشوهرمه چون کلا باصدای بلند کار می‌کنه و تق و توق می‌کنه.مدل کار کردنش پر سر و صداس. احساس میکنم انقد زمانی که این بچه کوچیک میومد رو مخم بود که توجهم به این مسئله باعث شده این صداها رو بشنوم چون قبلاً اصلا اینطوری نبودم یعنی حتی سروصدا هم داشتن انگار نمی شنیدم. ولی جدیدا اینطوری شدم.دیگه والا آدم روش نمیشه بهشون بگه یواش راه برید،?چیکار کنم مثل قبل بشم و توجهم از روی این موضوع برداشته بشه? با تشکر فراوان

ياسمين
    مدیر

سلام ، هرجورى كه مى تونى سر خودت رو با كتاب ، موسيقى ، فيلم و چيزاى ديگه گرم كن تا كمتر متوجه صداها بشى ، در ضمن به نكات خوبشون توجه كن و بابت حضورت توى اون خونه ، شكرگزار باش. مثلا يكى از محاسنش اينه كه بعد از زايمانت كمكى دارى و مى تونى ساعاتى از روز رو براى خودت تنها باشى….

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.