در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    saaara
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    من تو یک رابطه ای گیر افتادم که میدونم فقط برای سمت مقابلم فان هستم چون ایشون متاهلن و تمایل به حفظ زندگیشون هم دارن، تو ساعت های که ازاد باشن من هستم اما وقتی هستن خیلی خوش میگذره کنارشون، گاهی شک میکنم شاید به جز من با افراد دیگه هم در ارتباط باشند و اما به قول خودشوناز زندگی همسرشون اصلا نمیزنن
    منم اینو میدونم، اما چون کنار این ادم یه سری لذت ها دارم حاضر شدم در این رابطه بمونم. میدونم هیچ سر انجامی نداره و بخاطر بی ارزش دونستن خودم این کار میکنم. این رابطه هیچ منفعت مالی و دیگری هم برای من نداره فقط حال روحی من رو خوب میکنه، اما اگر ایشون هم نباشه من خیلی تنها خواهم بود حس تنهایی عمیق در وجودم هست.
    چطور میتونم با تنهایی کنار بیام و از این رابطه بیرون بیام.

ياسمين
    مدیر

سلام
    راهش اينه كه احساس ارزشمندى و عزت نفست رو زياد كنى
    اون وقت ديگه خودت حاضر نمى شى اولويت دوم كسى باشى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم راهش اینه که بتونی از ریشه این احساس بی ارزشی رو از بین ببری و تنها با گوش کردن به فایلها بخصوص فایلهای روابط و فایلهای اعتمادبه نفس میتونی اون تغییری که میخوای رو ایجاد کنی
    در صورتیکه به گوش دادن و تکرار متعهد باشی و اولویتت رشد خودت باشه
    وقتی با خودت و باورهات و درونت بیشتر آشنا بشی به منبع انرژی درونیت بیشتر متصل میشی و دیگه احساس تنهایی نمیکنی چون خدای درونت باهات حرف میزنه با نشونه هاش بهت نشون میده که تنها نیستی.
    با صبر وایمان این مسیر رو ادامه بده مطمئن باش با بالا رفتن احساس لیاقت و ارزشمندیت آدمای مناسب برای روابط با تو میان سر راهت.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.