در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Sahel.sh
    مشارکت کننده

سلام عزیزانم خواهش میکنم کمکم کنین.
    من یه چند ماهیه تا شرو میکنم به گوش کردن فایلها و شروع به انجام دادن تمرینها مغزم پر از هزاران فکر و اشوب منفی میشه که الان باید چیکار بکنم؟این دقیقه باید چیکار بکنم؟ایا الان دارم درست پیش میرم؟خدا شاهده به حدی این افکار بهم فشار میارن که دیگه کارهای روز مره رو هم نمیتونم انجام بدم و واقعا مثل یک بیمار واقعی روی زمین میمونم و مغزمم که داره هر لحظه میترکه.یکی دو بار پیش دیگه قطع کردم و ادامه ندادم ولی این دفعه میخوام به گوش کردن و انجام تمرینهام ادامه بدم.الان سه روزه دارم مقاومت میکنم و این سه روز رو ذهن و بدنم اندازه ی یک سال تحلیل رفته.تو رو خدا کمکم کنین.

ياسمين
    مدیر

سلام. بدون استرس و نگرانى شروع كن و عجله نداشته باش. ما اومديم ياد بگيريم با احساس خوب و باوراى درست ، زندگى مون رو متحول كنيم.
    از مديتيشن هم كمك بگير تا توجهت رو از افكار بذارى روى نفسهات

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اینا همه طبیعیه که ذهن مقاومت میکنه که ادامه ندی
    باید فقط ادامه بدی .ولی از تایم کم شروع کن کار کردن روی خودت رو .فقط روزی یه فایل رو شروع کن گوش بده بعد کم کم تکرار کن
    وتوجهت رو از این افکار بردار که مثلا مثل بیمارم یا نمیتونم کارامو بکنم.اینا همه برای اینه که ذهن دوست نداره کار جدیدی بکنه
    زیاد به خودت سخت نگیر فقط قراره حال خوبت رو حفظ کنی وبه مرور وبا قدمهای مورچه ای هر روز یه ذره بهتر بشی همین.
    در طول روز خودت رو سرگرم کن برو توی طبیعت،پیاده روی، ورزش یا رقص،یا کتاب خوندن و……

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.