صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط سردرگمی در ایجاد رابطه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Azisari
    مشارکت کننده

سلام یاسمین عزیزم ممنون میشم به سوال من جواب بدی، من39 سالم هست، آدمهای زیادی بهم ابراز علاقه میکنن ولی من اصلا از اونها خوشم نمیاد این اتفاق چند سالیه داره تکرار میشه و اون آدمی که مدنظرم هست و تصویرسازیشو میکنم هنوز به زندگیم نیومده، ممکنه از حرف زدن یکی خوشم بیاد ولی بعد از چند بار دیدنش دیگه دوست نداشته باشم ببینمش و ارتباطمو قطع میکنم و این جریان همینطور برای آدمهای دیگه هم اتفاق میفته و این باعث شده من تنها بمونم… البته تمام زندگیم تنها هستم نه پارتنر دارم و نه دوستی که همراهیم کنه و اینو پذیرفته ام، تمام تفریحات و امور زندگیمو تنهایی انجام میدم و ناراحت هم نیستم بابتش… ولی خیلی دوست دارم پارتنر یا همسر همراهی داشته باشم تا بیشتر لذت ببرم… ولی هنوز اون آدم رو پیدا نکردم و ترجیح میدم تنها بمونم… ممنون میشم بهم راهکار بدی?

ياسمين
    مدیر

سلام. هر وقت از درون “عميقا” و همينجورى كه هستى عاشق خودت باشى ، مى تونى سرريز اون عشق رو به ديگران بدى و در قبالش اشخاصى به طرفت ميان كه دوستت دارند… پس
    عشق بى قيد و شرط رو درون خودت پيدا كن تا عشقى بى قيد و شرط از بيرون بگيرى…
    به افرادى كه امدند و رفتند و مناسب نبودن ديگه توجه نكن بهترين فرد در بهترين زمان مياد فقط بايد باورهاى درستى داشته باشى و آماده باشى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. علاوه بر دوست داشتن وحس ارزشمندی خودت مطمئنن باورهای غلطی راجع به ازدواج ویا داشتن پارتنر داری که محدودت میکنه نمیذاره به چیزی که میخوای برسی.اگه میتونی خودت باورهای غلطت رو پیدا کن وبرای خودت باور جدید بساز اگه برات سخته و واقعا نمیدونی چه باورهای غلطی داری کوچینگ خیلی کمکت میکنه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.