صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی سردرگمى و حساسيت هاى زياد

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Faegheh1372
    مشارکت کننده

سلام به همه دوستاى قشنگم،
    مدتى هست كه نميتونم با پيشرفت اطرافيانم خوشحال شم و پيشرفت بقيه باعث ميشه به خودم سخت بگيرم و بگم ببين همه اونا رسيدن ولي تو چرا نميرسي؟حسِ حسادت ندارم اصلاً فقط حسِ بدي به خودم انتقال ميدم،با اينكه براي خودم دليل منطقي ميارم اما با خودم خيلي كلنجار ميرم خيلي كلافه ام واقعاً چيزي خوشحالم نميكنه هميشه منتظر پول هستم،اگر شما هم تو اين شرايط بودين و خودتون و نجات دادين لطفاً منم راهنمايي كنين،خيلي ناراحتم

ياسمين
    مدیر

سلام. احساس مى كنى توانايى هات كمتر از بقيه ست و اون حس نرسيدن بخاطر دست كم گرفتن خودت هستش. ٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو بارها گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.وقتی این باور رو داشته باشی که جهان سهم هر انسانی رو به یک اندازه قرارداده وبرای هر نفر بینهایت ثروت وبینهایت نعمت وجود داره دیگه حس کمبود نمیکنی چون مطمئنی وقتی یه نفر تونسته توام میتونی فقط باورهای غلط ومحدود خودت مانع میشه
    باید ببینی چه باورهای غلطی داره که نمیذاره به پول یا موفقیتی برسی
    سعی کن تا کسی رو دیدی موفقیتی داره به جای حسرت خوردن در ذهنت تشویقش کنی این تشویق در اصل به خودت برمیگرده باعث میشه راه برات باز بشه وفقط بگو وقتی برای اون هست برای منم هست چون ما آدما از یه روحیم وهیچ فرقی باهم نداریم
    اعتمادبه نفس واحساس لیاقت خیلی مهمه در رسیدن به موفقیت.اونو تقویت کن

Faegheh1372
    مشارکت کننده

ممنونم عزيزم،مرسي از راهنمايي?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.