• این موضوع 6 پاسخ، 6 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Ff136500 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Farnoosha
    مشارکت کننده

سلام دوستای خوبم، درست خاطرم نیست اما دنیا جون تو یکی از فایلا یا ورکشاپ ها جایی درمورد ساعت های جفت صحبت کردند، اگر بله نظرشون چی بود و یا خودتون چه اطلاعاتی دارید؟ دیدن ساعتهای جفت وافعا مفهوم خاصی داره؟ چون من چند روزیه دیگه داره برام عجیب میشه انقدر این قضیه داره برام تکرار میشه و توجه امو به خودش جلب کرده.

ياسمين
    مدیر

هرچيزى نشانه ست. نشون مى ده در مسير درستى براى ارتقاء روح ت قرار گرفتى

Farnoosha
    مشارکت کننده

چقدر جذاب. مرسی.‌خودمم. حس خوبم اینو درک میکنم

Moonlight
    مشارکت کننده

سلام عزیزم،جهان هر ثانیه با نشونه هاش با ما حرف میزنه ک فقط نیازه درکشون کنیم و آگاه باشیم بهشون،ساعت جفت میتونه نشونه باشه در صورتی ک دنبالِ جفت شدن ساعت نباشیم،مثلا چند هفته پیش یه رعد و برق شدیدی زد و بلافاصله ناخوداگاه چشمِ من افتاد ب ساعت،ک ۱۴:۴۴ بود،ک گوگلِ عزیز نوشته بود ینی شما تحت حمایت فرشتگان هستید و شمارو در برابر سیل و صاعقه و … محافظت میکنن و برام جالب بود ک جهان داره با نشونه هاش باهام حرف میزنه !

pegahmiar
    مشارکت کننده

واای چه جالب ،چند هفتست همیشه اعداد جفت میبینم و همش از خودم میپرسیدم که علتش چیه ،الان اینجا جوابشو گرفتم:) خدایا شکرت

rahele
    مشارکت کننده

سلام دوستان،من ساعتای جفت و قرینه زیاد میبینم گاهی روزی ۴-۵ دفعه میشه
    عدد 20:20 یا 20:02 بیشتر میبینم
    معمولن وقتی چیزی تو ذهنمه یا قصد انجام کاری دارم بیشتر میبینم
    اما گاهی وقتی دارم راجع به کسی غیبت میکنم هم میبینم،پس معانی دیگه هم باید داشته باشه

Ff136500
    مشارکت کننده

سلام به عزیزان دل من حدودیکسال هست که ساعت روبه صورت مثلا ۱۲:۱۲یا۱۲۲۲یا۱۲۳۴یا۲۲۲۲یا۱۲۰۲و…به تعدادخیلی زیاددروزمی بینم ازصبح تاشب ۰۰۰۰۰هرتایمی که بگیدبی دلیل احساس خوبی بعدازدیدنش بهم دست میده البته اوایل احساس سردرگمی بهم دست میدادولی الان مطمئنم که جهان برای من بهترینهارومی خواد ولی خیلی خوشحالم که خداانقدرعاشق من هست که الان بین شماهاهستم ممنون میشم به اطلاعاتم اضافه کنیددراین زمینه برای تکتک شماآرزوی عشق سلامتی شادی فراوانی وحال فوق العاده آرزومیکنم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.