صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول ساعات کاری و پول

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Farnoosha
    مشارکت کننده

سلام دوستان.‌ من یه سوال تو ذهنمه که برام مثل تناقضه و تو این چند ماه که با دنیا جان هستم جوابشو نتونستم تو خودم پیدا کنم. ممنون میشم اگر بتونید جوابی بهم بدین
    این دو تا حرف برام تناقض داره که میگیم نیازی به سخت کار کردن نیست برای رسیدن به هدف و با کار زیاد نیست که ما ثروتمند میشیم. و از سویی دیگر باید تلاش کرد برای هدف. خب من تلاش بسیار می کنم برای هدفم و هر روز بسیار کار می کنم و درامد بالایی هم دارم اما نمیدونم آیا این کار من با باوری که میگه برای ثروتمند شدن نیاز به کار سخت نیست در تناقض هست یا خیر.

Farnoosha
    مشارکت کننده

بخاطر همین تلاش میکنم یک سری اژ مراجعه کننده هامو رد کنم تا ساعات بیشتری آزاد داشته باشم ک با خودم خلوت کنم و کمتر کار کنم از لحاظ روحی هم دلم میخاد کمتر کار کنم ک بیشتر ب رشد معنوی بپردازم اژ ظرفی هم میگم ن باید سخت کار کنم برای هدفام بجنگم.

ياسمين
    مدیر

سلام. راه درست اينه كه تلاش ذهنى بيشتر از تلاش فيزيكى باشه كه البته به نظر ساده مياد…ولى وقتى كنترل ذهن رو بدست بگيرى و بتونى باورهاى درستى رو جايگزين باورهايى كه از بچگى توى ذهنت هست ( مثل ؛ فقط با تلاش زياد مى شه به ثروت رسيد) بذارى ، اونوقت مى بينى كه ” ايده ها ، آدمها و شرايطى ” پيش مياد كه با كار فيزيكى كمتر به درامد بيشتر مى رسى …

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.