در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Nastaran123
    مشارکت کننده

سلام من یه مطلبی خوندم که میگفت همه چیز رو حتی اتفاقات رو هم خودمون قبل از زندگی زمینیان انتخاب کردیم ولی فراموش کردیم همه اینهارو تا روحمون اینجا روی زمین بتونه به رشدش ادامه بده نمیدونم ایم مطلب درسته یا نه؟ اگر درسته چطوری روح میتونه فراموش کنه فراموش کردم مگه مربوط به ذهن و مغز نمیشه ؟بعد نوشته بود مثلا آهنگ مورد علاقمون غذایی که دوست داریم لباسایی که دوست داریم بپوشیم همه اش چیزایی هست که توی اون زندگی برنامه ریزی شده یعنی خودمون انتخاب کردیم قبل از به دنیا اومدن خب پس نمیشه گفت همه چیز رو فراموش کرده روحمون درسته؟ از طرفی هم اگر فراموش نکرده پس ترس و نگرانی و پشیمونی و دودلی نباید معنی داشته باشه یعنی این احساسات رو نباید داشته باشیم چون همه چیز رو خودمون انتخاب کردیم.یکم ابهام برام به وجود اومده توی این موضوع و برام خیلی جالبه که بیشتر بدونم و اصلا درست هست؟ مرسی

ياسمين
    مدیر

سلام. بله روح انتخاب مى کنه وارد کدوم جسم در کدوم کشور و با چه پدر و مادرى بشه……روح چیزیو فراموش نمى کنه چون از جنس خداست براى همینه که باید یاد بگیریم با تمرکز و مراقبه و سکوت به آگاهى هاى درونى مون وصل بشیم…..
    کتاب سفر روح و سرنوشت روح رو بخون کامل توضیح داده

Nastaran123
    مشارکت کننده

مرسی عزیزم از جوابت پس این ترس نگرانی خشم پشیمونی شک و …این احساسات رو زمانیکه حس میکنیم در واقع جسممون حسش میکنه نه روحمون؟
    مرسی عزیزم حتما میخونم چون خیلی کنجکاو شدم درموردش

Nastaran123
    مشارکت کننده

یاسمین جون یه سوال دیگه الان پیش اومد پس ما الان چیزی رو خلق نمیکنیم همه چیز رو از قبل زمینی شدنمون خلق کردیم انتخاب کردیم؟
    حتی اینکه دنیا جون میگن سه درصد فقط قوانین رو درک میکنن سه صددرصدی هستیم که انتخاب کردیم که رشد کنیم هدایت شیم ؟ یا اون عده ای که دنیال رویاهایشان نمیرن به دلیل ترس یا هر چی اونا هم از قبل روحشون انتخاب کرده که نرن دیگه؟

ياسمين
    مدیر

ما قبل از ورود به دنیاى مادى زمان ورود ، زمان برگشت ، کشور ، خانواده …. رو انتخاب کردیم. مسیرى که طى مى کنیم براساس انتخابها و فرکانسهامون مشخص مى شه. لطفا اون دو کتاب رو بخون

malihe1377
    مشارکت کننده

سلام نسترن عزیزم .این سوالات برای من هم جالب بود .اما توی فایل رایگان دنیا جون توضیح دادن جایی که بودیم قبل ورود ب این دنیا نه تضادی بوده نه مسئله ی زمان مطرح بوده نه مکان .یعنی همه چیز خوب مطلق بوده و ما در اونجا خودمون انتخاب کردیم که ب این دنیا بیایم یعنی زمانی بوده که ما از این خوب مطلق که تضادی در اون نیست به اصطلاح خسته شدیم و خسته شدیم از اون زندگی و خودمون از خدا خواستیم که به این دنیا بیایم و هر روح در جسم خودش اومده و همه ی ما توی این دنیا اومدیم تا به همون درجه ی کمال که قرار بوده برسیم توی این دنیا. با شناخت خودمون با وصل شدن به اطلاعات درونمون.پس یعنی ما برعکس اون جایی که بودیم توی این دنیا زنجیر به زمان ،مکان و تضاد هستیم.و برای رسیدن به اون حال خوب ،موفیقت،پیشرفت در کار و زندگی ،خودشناسی و… توی این دنیا باید یه زمانی بگذره تکاملمون رو کامل طی کنیم یه تضادهایی سر راهمون قرار بگیره از اونها درس بگیریم و خودمون رو درست کنیم تا به اون خودشناسی موفقیت و…که قرار بوده، برسیم

malihe1377
    مشارکت کننده

تا زمانی که مرگ مقدر شد برای ما وقتی مارو با خود واقعیمون رو به رو میکنن بگیم درسته دقیقا اون همون جاییه که من باید بهش میرسیدم و بدترین چیز دردنیا این هست که ما تا در این دنیا فرصت داریم برای اون جایگاه واقعیمون که قرار هست بهش برسیم تلاشی نکنیم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.