سلام دوستان من مشکل کم پشتی مو دارم واین موضوع باعث شد خیلی اعتماد بنفس ام پایین بیاد فایل های اعتماد بنفس و لایو های بیماری و گوش دادم وتا حدودی اعتماد بنفس ام تقویت شد.ولی وقتی میخوام برم جاهای عمومی مثل استخر یا باشگاه از این ک ازم بپرسن بایه نگاه دیگ بهم نگا کنن و من معذب بشم میترسم و نمی تونم برم لطفا اگ تمرینی برا بیماری یا اعتماد بنفس هست بهم پیشنهاد بدین ممنونم?❤️❤️
سلام.توجهت رو از موهات بردار انگار که اتفاقا خیلی هم موهای پر پشتی داری ینی یه جورایی خودت رو با موهای پرپشت تصور کن
موهات پرپشت بود چه احساسی داشتی همون احساس رو داشته باش.
یا اینکه اگه نمیتونی همچین تصوری داشته باشی توجهت رو بذار رو قسمتهای دیگه بدنت که خیلی دوست داری
مثلا وقتی میری جلوی آینه به جای توجه کردن به موهات به اجزای صورتت، دستهات.ناخنهات و..توجه کن و مدام قربون صدقه خودت برو
به حرف هیچکس اهمیتی نده و فقط به تمریناتت ادامه بده ورهاش کن وقتی توجهت از روی این موضوع برداشته بشه خود به خود ریزش موهات قطع میشه فقط باید بیخیالش بشی.
منم این مشکل کم پشتی موهامو داشتم یا ریزش وحشت ناک مشت مشت موهام میریخت.
مشت مشت قرص ویتامین و مانوکسیل و پودر میریختم تو موهام که دیده نشه همه بهم میگفتن درسته که مثلان خوشگلی ولی موهات کمه یا ناخن های خوبی داری ولی موهات جون نداره
اوایل خیلی غصه میخوردم ولی الان خیلی وقته دارم تصورات ذهنی میکنم که موهام پر حجمه سعی میکنم احساسش کنم که موهام حجیمه و …خیلی تصورات ذهنی موهام جوک زده داره در میاد درسته که هنوز به حجم قبل نرسیده ولی ریزش موهام خیلی خیلی کم شده فکر میکنم همون مقداری که باید بریزه میریزه همسرمم خیلی وقت ها از حجم موهای کمم حرف میزنه ولی سعی میکنم توجه نکنم یا توجهمو بزارم جای دیگه استرسمو کم کردم قرص ویتامین دیگه نمیخورم بعضی وقت ها ماسک مو تقویتی میزازم و سعی مو میکنم که حالمو خوب نگه دارم حال موهام خیلی خوب شده تو مهمونی ها رم موهامو ویو میکنم که پر حجم به نظر بیاد که کسی در مورد موهای من باهم حرف نزنه تا به امید خدا موهام پر پر بشه راستی حتی ضخامتمو هامم داره یهتر میشه امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم