در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    letsgo2020
    مشارکت کننده

سلام من خانواده ی همسرم خیلی اذیتم میکنن حرفای زشت می زنن تو رفتارشون بی حرمتی و بی احترامی موج می زنه اصلا یه جورین که خیلی از حرمت های انسانی و رفتار مناسب رو نادیده میگرن و براشون مهم نیس چی سر ادم میاد من همیشه سعی میکنم چیزی نگم ولی دائم ذهنمو درگیر می کنه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى اطرافت مى بينى بازتاب باورها و احساسات خودته…. لطفا فايلهاى رايگان رو گوش كن تا متوجه بشى كه رفتارى كه با خودت دارى ، بى ارزشى كه از درون احساس مى كنى و كمبود عزت نفس و دوست داشتن خودت ، به جهان فرستاده مى شه و بازتابش بصورت رفتار غير محترمانه اطرافيانت ديده مى شه…. روى خودباورى ت كار كن

letsgo2020
    مشارکت کننده

مرسی عزیزم

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام گفتگوي ذهنيت رو خاموش كن چون قطعا هروز تو ذهنت داري مرورشون ميكني كه همينها باعث ميشه بيشتر اين رفتارها رو از اونا ببيني باورهاي غلطي كه ياسي جون گفتن رو به كار بگير و از هركس به اندازه خودش توقع كن و همونطور كه هستن بپذيرشون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

تا ذهنت شروع میکنه به درگیر شدن با این افکار وفکر کردن به کارها ورفتارهایی که اذیتت میکنه بگو ایست ینی تمرین کن این کار رو هر چند باری که این فکرا تو ذهنت تکرار شد این کلمه رو بگو وبعدش توجهت رو از اون افکار برگردون به افکار مثبت وتکرار کن مثلا من آرامش زیادی دارم چقدر حالم خوبه وجمله هایی راجع به چیزهایی که دوست داری. با این کار توجهت رو از چیزی که نمیخوای میذاری رو چیزی که میخوای هرچی که در ذهنت تکرار بشه همون برات اتفاق میوفته پس به چیزایی که دوست داری اتفاق بیوفته فکر کن

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.