در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    Ss5159873937
    مشارکت کننده

ببخشید من از وقتی با دنیا همراه شدم. حالم بهتره ولی دوست داذم عالی بشم. دختر بزرگم 11 سالشه و پسرم 3 سالشه. با هم رابطه خوبی ندارن. دخترم همه اش کتکش میزنه و حرف های بد اینم جیغ میزنه و هر روز به همین منوال و روز به روز بدتر.
    هر چه جنبه خوبشو در نظر میگیرم بخاطر وجودشون و سلامتی شون خدا رو شکر میکنم. قضیه رو زیاد بازگو نمیکنم و یه سری کارهای دیگه فایده نداره من تو تنهایی حالم عالیه بچه ها که بیدار میشن اصلا حالم تو لحظه نمیتونم خوب نگه دارم نمیدونم چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. هر اتفاقى در اطرافت مى گذره ، بازتاب افكار، احساسات و باورهاى خودته. اينكه بچه ها دايم دعوا و گريه مى كنن ، انعكاس ناآرامى هست كه درون خودت دارى…بگرد و اصلاحش كن و با خودت به صلح برس تا جهان بيرونت هم در صلح باشه…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به نظر من همین که عنوان میکنی تنهایی حالم عالیه ولی تا بچه ها بیدار میشن حالم رو نمیتونم خوب نگه دارم داری به جهان فرکانسشو میفرستی ودقیقا همونی میشه که با خودت گفتی سعی کن با خودت قبل از اینکه بچه هات بیدار بشن هی تکرار کن امروز بچه ها آروم تر از دیروزن ومن این آروم تر شدنشون بیشتر میبینم وتوجهت رو بذار رو خصوصیات خوب بچه هات مثلا فلان بچم چقدر خوب حرف میزنه یا اون یکی بچم چقدر مهربونه.

Ss5159873937
    مشارکت کننده

من یه سوال دیگه دارم. چطور یه من متوجه نمیشم. وقتی که میخابم به یه خواسته برسیم باید مدام جملات تاکیدی رو به زبون بیاریم حرف زدن و شنیدن که مربوط به حافظه خود آگاه است ولی ما برای ساخت باور باید ناخودآگاه رو فعال کنیم. دو ذهن از هم جدا چطور میشه با اون ذهن این یکی ذهن رو درست. کرد.

ياسمين
    مدیر

انقدر بايد تكرار بشه تا از خوداگاه بره توى ناخوداگاه. يعنى ذهن قبولش كنه ، و وقتى پذيرفت مى شه باور. و باور اتفاقات رو رقم مى زنه

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام با اين تمرينها ديگه بين خوداگاه و ناخوداگاه جدايي نيست و باهم يكي ميشن

Ss5159873937
    مشارکت کننده

خوب مگه دنیا نمیگه وقتی چیزی رو واقعا دوست داری انجام بشه. توجهت رو از روش بردار.
    خوب با تمرین و گفتن جملات تاکیدی اونم زیاد چطور آدم توجهش رو بر داره. اینطوری که مدام با تکرار جمله تاکیدی آدم داره بهش توجه میکنه

ياسمين
    مدیر

اگر با جملات تاكيدى و تصويرسازى و …. بهش توجه مى كنى و احساست خوب مى شه ، درسته
    ولى اگر اين كارها رو با حس بد انجام مى دى و همه ش منتظرى كه چرا نشد ، چرا جواب نمى ده ، پس كى مى شه ….فايده نداره
    تمرينهاى براى رسيدن به احساس خوب هستند و در ادامه ، با تداوم احساس خوب اتفاقات خوب مى افتند. كه مى تونه رسيدن به خواسته هم جزو ش باشه…..

Ss5159873937
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخگویی تون.

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.