در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    ghazal1375
    مشارکت کننده

سلام ببخشید من چند ساله پیش با آقایی که از نظر من توی اون سال ۱۷ سالگی قهرمان بود (.این آقا در گذشته عاشق خانومی بودن و ایشون فوت شدن متاسفانه. )این آقا ب قول خودشون چون من شبیه این خانم بودم میخواستن که با وجود من اونو فراموش کنن و رابطه ما چند روزه شکل گرفت در حد پیام دادن و اون آقا چون خیلی احساسی بود زود وابسته شد و اینو گفت اما من از روی خجالت و ترس اینکه رابطه لو نره چون فامیل بودیم ردش کردم علا رغم میلم متاسفانه واین آقا هم وقتی جواب رد شنید نا امید شد و رفت پی کارش.الان بعد چند سال اون آقا رو میبینم خیلی ناراحتم چون بعد از اون جریانات به ایشون پیام دادم و ایشون گفتن ک تو مثل خواهرمی و افسرده شدم چند سال. بنظر شما دلیلش چیه میدونم خودم اشتباه کردم که پسش زدم اما از روی خجالت بود .الان چرا اون آقا خیلی بمن بی تفاوته؟ با اینکه فامیل نزدیک هستیم اما حتی توی اینستا هم منو فالو نکرده?

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى بوده تموم شده و رفته ..
    اينكه همش فكرت درگير اينه كه چرا فلانى بى تفاوته چرا اون يكى ارتباطش قطع شد چرا اين فالو نكرد و از اين قبيل افكار ( كه توى سوال قبلى ت هم اشاره كردى ) همش برمى گرده به كمبود عزت نفست. لطفا فايلها رو گوش كن.

ghazal1375
    مشارکت کننده

ببخشید یه چیز دیگه یعنی راهی وجوددنداره که اون آدم جذب من بشه؟یکم گیج شدم

ياسمين
    مدیر

تا روى خودت كار نكنى خير. وقتى كه احساس ارزشمندى و باور فراوانى ت زياد بشه حتا ممكنه از اون شخص بهتر وارد زندگى ت بشن

ghazal1375
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخ گوییتون❤️❤️❤️

bahareh.khalaji
    مشارکت کننده

منظورتون از باور فراوانی یعنی چی؟؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .باور فراوانی در روابط ینی باور داشته باشی که به اندازه وسعت این جهان یا کائنات ،آدم مناسب برای من وجود داره که بخواد جفت روحی من باشه .

Fariba1373
    مشارکت کننده

سلام چطور میتونیم باور های درونیمون در مورد اینکه چقدر خودمون رو دوست داریم و چقدر خودمون رو لایق میدونیم
    رو پیدا کنیم که در روابطمون موفق باشیم

ياسمين
    مدیر

سلام. هرجايى كه دوست دارى چيزى رو داشته باشى ولى اونو ندارى ، قطعا باور غلطى وجود داره.
    ٦ فايل اعتمادبنفس خيلى بهت كمك مى كنن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.با گوش دادن به فایلها و تمرین و تکرار ،به مرور باورهای غلط مثل من خوب و کافی نیستم یا من ارزشمند و لایق نیستم تغییر میکنه و باورهای درست ، مثل من دوست داشتنی و ارزشمندم جایگزین میشه
    همون باورهایی که در شکل گیری روابط موفق بهت کمک میکنه

در صورتی که توی این مسیر عجله نکنی وایمان و تعهد داشته باشی به مسیری که انتخاب کردی و با تداوم به فایلها گوش بدی و تمریناتش رو انجام بدی

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.