در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    ghazal1375
    مشارکت کننده

سلام ۲۶ سالمه و همه دوستام و اطرافیانم به یه نحوی از زندگیم رفتن (اونایی که باشون صمیمی بودم) با اینکه هیچی هم کم نزاشتم براشون اما از وقتی با دنیا آشنا شدم میگم حتما مشکل از خودمه از درونم. میشه راهنماییم کنین واقعا خسته شدم از تنهایی انگار تموم روابطم طلسم شده ?

ياسمين
    مدیر

سلام. بله باورهاى غلطى در اين مورد دارى ..همين كه مى گى انگار تمام روابطم طلسم شده اين باور غلطيه ..غير از اون كمبود خودباورى و عزت نفس هم هست …٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو حتما گوش بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .یکی از مواردی که باعث دور شدن آدمها از ما میشه
    توقع و انتظار داشتنه که من چون خودم ،خودمو دوست ندارم یا از درون خالی هستم دوست دارم آدمای اطراف بیان این خلا درونی منو پر کنن و از طرفی خودمو داغون میکنم و براشون همه کاری میکنم که تایید و رضایت اونها رو بگیرم و این هیچوقت جواب نمیده
    پس به جای اینکه این باور رو داشته باشی که من با اینکه هیچی برای کسی کم نذاشتم ولی ازم دور شدن میتونی این باور رو جایگزین کنی که من نیازی به راضی کردن کسی و حضور کسی ندارم چون همینجوری که هستم با ارزش و کامل و دوست داشتنی هستم
    به غیر از تغییر باورهات باید روی دوست داشتن خودت کار کنی .خودت ،حامی خودت باش به خودت احترام بذار و مثل یه دوست صمیمی با خودت رفتار کن و فقط توجهت رو بذار روی بهتر کردن خودت.
    به مرور زمان با تغییر شخصیتت اوضاع عوض میشه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.