• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Minadadashi
    مشارکت کننده

دنیاجان قبلا تو اینستا تکنیک چهل،هفت،دو رو آموزش دادن.می‌خواستم بدونم اگه فقط یه خواسته داشته باشیم،تکنیکی هست؟من ۷ تا خواسته ندارم،فقط یه خواسته دارم که اونم در رابطه با جذب جفت روحیه

ياسمين
    مدیر

خودت رو ارزشمند بدون و تا مى تونى درخواست و آرزو داشته باش!!

panisa93
    مشارکت کننده

سلام من یه چندماهی که باقوانین آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود و همیشه نشونه هارومیدیدم وبادیدنشون ذوق میکردم ودنیای و قشنگیاش به چشمم‌میومد اما الان یه مدت که دیگه برام تازگی دارن بااینکه همه تمرینها و عبارات تاکیدی و شکرگزاری همه روانجام‌میدم ولی انگار احساسم خوب نیست چرا؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر اين كارها رو صرفا براى انجام وظيفه مى كنى فايده اى نداره …. بايد عميقا شكرگزار باشى … با خودت خلوت كن و روى جملات تاكيدى كه مى گى تمركز داشته باش.. بهشون فكر كن و خودتو توى اون حالت خوب تصور كن … اون موقع ست كه احساست خوب مى شه.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.احساست خوب نیست چون منتظر نتیجه ی بزرگی هستی یا شایدم عجله داری برای رسیدن به چیزی
    توی این مسیر تا میتونی باید در لحظه ی حال زندگی کنی
    از گذشته دست بکشی و کاری به آینده نداشته باشی
    جوری زندگی کنی که انگار دیگه فردایی نیست پس باید باتمام لذت هر روزت رو بگذرونی
    از صبح تا شب هر چیز کوچکی که توی زندگیت داری و دوسشون داری وبرات قشنگه بنویس
    منتظر چیزی نباش که بیاد وحالت رو خوب کنه فقط و فقط در لحظه با هر چی که داری خوش بگذرون
    کتاب معجزه ی شکرگزاری رو بخون یا کتابهای سایت هم خوبه ،برای هر روزت یه برنامه پیاده روی بذار یا هر کار دیگه ای که دوست داری.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.