در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    MonesJan
    مشارکت کننده

سلام دوستان عزیز.حدود 6ماه باسایت ودنیای عزیز آشنا شدم با وجود انجام دادن تمرینات وگوش دادن به فایلها نمی دونم نشانه هایی که میبینم خوبن یا بد.اینکه همسرم رفتارش وقیح تر شده اینکه مثلا بعداز15سال سالگرد ازدواج برام هدیه خریدومن خوشحال وشاکر ازاینکه دارم خوب پیش میرم. ولی بعدازیک هفته گفت پسش بده اشتباه کردم برات خریدم .اینکه مرتب ازسرکار به خونه میاد ومن رو چک میکنه یا اینکه میخوام تو خونه دوربین وشنود بزارم ببینم چکارمیکنی . اینکه مرتب تهمت میزنه قهر میکنه یعنی قبلا هم بوده ولی الان بیشتر شده وبا وقاحت صحبت میکنه الان هم میخوام وقت کوچینگ بگیرم ولی چون نمی دونم واقعا چه ساعتی میتونم تنها باشم وراحت صحبت کنم هنوز موفق به گرفتن وقت نشدم .لطفا راهنمایی کنید.

ياسمين
    مدیر

سلام، تمام كارايى كه گفتى همسرت مى كنه برمى گرده به ضعف اعتمادبنفس و احساس بى ارزشى ت… جهان اطراف تو و هر اتفاقى كه ميفته ، انعكاس باورها و افكار و احساسات خودتند كه بشكل اون اتفاق مى بينى…٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو چندين بار گوش بده.

MonesJan
    مشارکت کننده

بله ممنون ازشما حتما مجدد گوش میکنم بارها وبارها

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .شوهرت انعکاس درونته.هنوز رابطه خوبی با خودت نداری.واعتماد به نفسی که باید داشته باشی نداری
    البته تضادها میان که بفهمی ایرادت کجاست
    توجهت رو از رفتار شوهرت بردار بازم ادامه بده به گوش دادن فایل ها
    گاهی وقتا ذهن با مقاومتهایی که داره میخواد با مواجه کردنت با تضاد تورو از ادامه راهت منصرف کنه اما تسلیم نشو
    تو الان فقط وفقط باید در شرایط تضاد حالت رو خوب نگه داری ودرسش رو بگیری که فکر میکنم درسش اینه که با خودت باید به صلح برسی ینی خودتو همه جوره با هرچی که هستی دوست داشته باشی اونوقته که رفتار شوهرتم تغییر میکنه یا سکوت میکنه.
    فقط وفقط به گوش دادن ادامه بده واگه میخوای کوچینگ بگیری بهتره در زمان خودش به بهانه خرید بری تو یه پارک خلوت یا رفتن به خونه خواهر یا هرکسی که مورد اعتمادته واین کارو انجام بدی.

MonesJan
    مشارکت کننده

ممنون ازشما دوستان خوب ولی مشکل اینه که به من اجازه بیرون رفتن ازخانه رو نمی ده درهرلحظه باید کنارم باشه

ياسمين
    مدیر

روى اعتمادبنفست كار كن ، درست مى شه

MonesJan
    مشارکت کننده

ازشما دوستان ممنون هستم با جدیت بیشتر به راهم ادامه میدم مطمئنم موفق میشم.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.