در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Sara6601
    مشارکت کننده

سلام
    خوبید؟من تازه وارد قسمت خود جمعی شدم طبق زمان بندی کائنات قدم به قدم -قبلا در پیج و فایلهای رایگان و موزیک درمانی بودم-من شروع کردم به گوش دادن فایلها و تمرینات ولی وسط راه رها کردن و کسی سر راه من قرار گرفت که بهم ضربه سختی زد و بماند مشکلات بعد از اون-سر پا شدن من زمان برد ولی با گوش دادن مجدد فایلها و تمرینات خدا را شکر از تضادها عبور کردم-الان شروع کردم به عشق به خدا و منبع هستی و خودم -کم کم و قدم قدم -یه نفر از همکلاسی دانشگاه من اول در مبحث درسی پیش رفتیم با هم و من دقیقا طبق تکنیک 40-2-7 نوشتم اون چه را که میخواستم و اصلا در فکر این نبودم که شاید یه روز بخواد بهم ابراز علاقه کنه-ولی من هم ازش خوشم اومده بود ولی بروز ندادم-گذاشتم زمان بگذره فقط فایل گوش دادم و عشق به خودم و خدا-تا اینکه دو شب قبل از علاقه اش به من گفت و من شوکه و خوشحال شدم انتظار نداشتم -و من هم بهش گفتم بهت علاقه دارم ولی اون یه بار ازدواج کرده و من هم قبلا چند بار با انسانهایی بودم که مشکلاتی برام پیش اومده-و من بهش گفتم که اگه واقعا خواهان هم هستیم باید برای به دست آوردن هم روی خودمون کار کنیم و بجنگیم برای به دست آوردن اون چیزی که میخواهیم و وارد گذشته هم نشیم -چون قرار که زندگی جدید شروع کنیم -ترمیم قلبهای شکسته زمان میبره ولی اگر بخواهیم و روی خودمون کار کنیم در کوتاهترین زمان و جوری که خدا بخواد میشه-الان من بهش گفتم زمان بدیم به خودمون چند روز فکر کنیم و حضوری در باره موضوع صحبت کنیم -الان من فقط کاری نکردم فایل گوش دادم و عشق و به خدا و خودم ، قدم به قدم و اتفاقات قشنگ دیگه هم پیش اومده ? الان نمیدونم ادامه بدهم یا نه -وارد رابطه بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?

ياسمين
    مدیر

سلام. مى تونى همزمان كه دارى روى خودت كار مى كنى ، با ايشون هم بيشتر آشنا بشى

Sara6601
    مشارکت کننده

ممنون از راهنمایی تون ??، پس ادامه خواهم داد

Sara6601
    مشارکت کننده

سلام مجدد من مدتی قبل هم خدمتتون پیام دادم و طبق گفته شما و فایلهای رایگان و کلا اطلاعات که تو مدت کسب کردم
    وارد رابطه شدم با فردی که درباره اش صحبت کردم
    همه چیز خوب هست و خواهد بود-من روی خودم کار کردم هر روز فایلها را گوش خواهم داد و حتی خواهم نوشت و اون فرد با توجه به شرایط کنونی و اینکه در آینده مشخص نیست چه رخ خواهد داد نمیدونه چی کار کنه ولی من گفتم ما باید آمادگی و لیاقت یه سری کارها را داشته باشیم که جهان چیزی را سر راه ما قرار بدهد باور و ظرفیت ذهنی-تدارک و تکامل و زمان بندی خیلی مهم هست از صمیم قلب باید خواهان چیزی بود تا به اون رسید جهان اهداف و راه های زیادی سر راه ما قرار داده و هدف و رسیدن به اهداف خیلی مهم مدیریت رابزه و زندگی با عشق خیلی مهم هست زندگی هدیه منبع هستی میباشد
    -پیشرفت وحال خوب خیلی مهم هست -درون و ظرفیت ذهنی خیلی مهم هست و روح انسان و حال درون مهم هست -همین قدر که ما در کنار هم حال خوبی داریم خیلی عالی هست و میتونیم با هم به اهدافمون برسیم -تلاش در حهت اهداف و تعهد خیلی مهم-پارتنر من خواهان رابطه عاشقانه هست ولی به دلیل شرایط کنونی که داریم با احتیاط باید بود چون رابطه زیبا را دوست داریم که تا اینجا پیش اومده و نمیخواهیم از دست بدهیم
    ما خواهان در کنار هم بودن با حال خوب -رسیدن به اهداف و تلاش برای ساختن آینده هستم
    الان با توجه به شرایط ادامه بدهیم یا نه

Sara6601
    مشارکت کننده

سپاسگزارم اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید??

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.دوست عزیز اینکه بخوای رابطه رو ادامه بدی یا نه بستگی به خودت واحساست داره
    الان چه حسی داری؟اگه خوبه ادامه بده ونگرانیتو رها کن آنچه که باید بشه میشه .
    چیزی که مهمه احساست هست هرجا احساس خوبی داشتی ادامه بده

Sara6601
    مشارکت کننده

سلام
    ممنون از راهنمائی تون?
    مهم حال خوب و احساس خوب من که ادامه خواهم داد و مدیریت من در رابطه
    که تا الان موفق و عالی پیش رفته
    خدا را شاکرم
    و اینکه اگر کسی خواهان رابطه خوب و سالم حتما فایلهای رایگان را گوش کنه
    و روی خودش
    باورها و فرکانسها کار کنه❤❤
    و روی خودتون کار کنید و اطلاعات کسب کنید

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.