• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست SaharZ به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    SaharZ
    مشارکت کننده

سلام
    من همسرم درمورد یه چیزایی شوخی میکنه که من اصلا دوس ندارم و رنجم میده با اینکه مرد خیلی خوبی و همدیگه رو واقعا دوس داریم هرچی بهش دراین‌مورد میگم به حرفم گوش نمیده
    اینقدر ازون شوخیا ناراحت میشم شبا درموردش خواب میبینم با خودم میگم مگه تو دلش چه خبره که اینا رو میگه
    نمیدونم چیکار کنم دیگه اون حرفارو نزنه
    میشه لطفا بهم یه راه حل بدین؟

ياسمين
    مدیر

سلام. دقيقا چون به چيزى كه دوست ندارى ، توجه نشون مى دى ، بيشتر برات پيش مياد… توجهت رو بذار روى نكات خوب همسرت و زندگى ت

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.حس خود کم بینی داری وخودت رو هر جوری که هستی دوست نداری
    به حرفاش توجه نکن. یه گوش در یه گوش دروازه
    دنبال دلیل این کارش درون خودت بگرد اون داره درونتو بهت نشون میده .حتما در گذشته یا کودکی مورد تایید نبودی یا مسخره میشدی .
    رو اعتماد به نفست کارکن خودتو باهر چیزی که هستی دوست داشته باش واهمیتی به حرف هیچکس نده .

بهش نگو من دوست ندارم این حرفا رو بزنی واصلا هیچ واکنشی نشون نده اگه چیزی گفت که دوست نداشتی سکوت کن خودت رو مشغول کاری کن یا حرفش رو عوض کن.
    از طرفی باورت رو عوض کن وبنویس برای خودت که دوست داری همسرت چه جوری باهات صحبت کنه ودر ذهنت همسرت رو همونجور تصور کن وتوجهت رو بذار رو خصوصیات خوبش.
    هر وقت ناراحت شدی باز برگرد به همون تصوری که در ذهنت ازش ساختی واینجوری ببینش.

SaharZ
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.