در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    niayesh777
    مشارکت کننده

سلام من وابستگی زیادی دارم به پارتنرم الان ۹ ماهه که باهمیم و از یه حرف جوری اشتباه برداشت کرده که دیگه نمیخواد ادامه بده و‌باهام حرف نمیرنه و‌منو بلاک‌کرده دلم میخواد ادامه بدم دوسش دارم ولی از طرفی میگم اگر به راحتی منو میزاره کنار و بلاک میکنه دیگه من جایگاهی ندارم حالم خیلی بده روحی انقدر بدم که حتی بدن درد هم گرفتم میشه لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. وابستگى از ترس از تنها موندن مياد… اون شخص رو بذار كنار و فايلهاى مربوط به روابط و اعتمادبنفس رو گوش بده و شديدا روى دوست داشتن خودت كار كن

niayesh777
    مشارکت کننده

دوباره سلام ?‌من وقتی این پیام رو براتون فرستادم یه جوری رها کردم که حتی یادم‌نبود بیام جوابتون رو بخونم همشش روز و شب دارم ویس هارو گوش میدم همه رو تنوع ایجاد‌ میکنم یکی که گوش کردم یکی دیگه جدید گوش میدم خسته نشم با اینکه باید همش یکی رو تکرار کنم که باهاش هم فرکانس شم ولی خب همینشم به نظرم خوبه حداقل حرف هایی با فرکانس عالی تو گوشمه‌ همش
    ممنونم بابت وقت و پاسخگوییتون??

elpi66
    مشارکت کننده

اون فرد رو رها کن با خودت خوش باش از تنهاییت لذت ببر .منتظر نباش یکی بیاد حالتو بهتر کنه خودت برو کافه تنهایی چایی بخور برو سینما برو پارک بامر کن با تنهایی خودت حال کنی همه دوست خواهند داشت باهات باشند.

niayesh777
    مشارکت کننده

????خیلیی مرسیییی

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.