در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

سلام خدمت شما .
    من الان نزدیک هفت سال هست ک ازدواج کردم و شوهرم زن بابا داره که اوایل ازدواجمون خیلی منو اذیت میکرد البته من اون وقت با قوانین آشنا نبودم و بعد که با قوانین آشنا شدم با تمرکز کردن روی خوبی های ایشون و بخشیدنشون اخلاقشون واقعا تغییر کرد و انگار ی آدم دیگه شده تا اینکه چند وقت پیش کرونا گرفتن و من ی روز زنگ زدم بهشون واسه احوال پرسی و کلی باهام دعوا کردن و بدو بیراه گفتن خیلی خیلی عصبانی بودن ازم ….و بعد از دو ساعت دوباره زنگ زدن و کلی عذر خواهی کردن ازم …حالا این سوال برام پیش اومده ک این رفتار ایشون چه دلیلی داشته نمی‌دونم خودم فکر منفی داشتم در موردشون …نمی‌دونم این اتفاق درسی خواسته بهم بده ..و اینکه بعد از اینکه تلفن و قطع کردم با خودم میگفتم چه دلیلی داشت ک یهو اینجوری شد بعد از سه سال ک رابطمون عااالی شده بود با استفاده ازقوانیین ……
    مرسی از وقتی ک میزارید .

ياسمين
    مدیر

سلام. هنوز ته ذهنت ممكنه ازش دلخورى داشتى. يا اينكه ايشون رو براى خودت زيادى مهم و بزرگ كردى….در هر صورت ، مهم نيست. بيشتر روى خودباورى ت كار كن.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

مرسی یاسمین عزیزم از وقتی که گذاشتین . راست میگید نباید مهم باشه واقعا .حتما همین کارو میکنم .،??

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.