صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › روابط
- این موضوع 5 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
29/مهر/1400 در 20:48 #41936
13730
مشارکت کنندهسلام.بچها.مندختریمجردهستم.باکسی.توی رابطه ی هستم.اون متائل هستن.الان۴ساله همش جربحث دعواداریم بخاطرمشکلاتم.کمکم.میکنه.همه جوره رابطه.هستیم.هم.دوسش دارم هم متنفرم.ازش.وقتی ک چندروز قهرباشیم.خیلی ناراحت میشم.گریه میکنم.همش مدام گوشی چک میکنم.چندروز بی خبری گذاشت رفت هرچه زنگش میزنمجواب نمیده خییلی نگرانم.میترسم ک نکنه اتفاقی براش افتاده منوتنهاگذاشته رفته.خییلی گریه میکنم.ناراحتم???کمکم.کنیدلطفعا.نمیتونم هیچ کاری انجام بدم.تمیرینهمش مدام.توفکرشم شب روز.اگ رفت منمیمیرم
29/مهر/1400 در 20:52 #45817ياسمين
مدیرسلام. تا مى تونى روى عزت نفست كار كن تا انقدر احساس نياز نكنى….تا زمانى كه تو قدر و ارزش خودت رو ندونى جهان بيرونت هم تو رو شايسته و لايق نمى بينه … وقتى قبول كردى اولويت دوم كسى باشى پس خودت رو با ارزش ندونستى درحالى كه قطعا خيلى ارزشت بيشتره … پس حتما روى خودت كار كن تا از اين رابطه بياى بيرون و شخصى رو پيدا كنى كه تو رو بزرگ و مهم و شايسته ببينه.. فايلهاى رايگان اعتماد بنفس رو بارها گوش كن
29/مهر/1400 در 22:40 #45818Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.الان فرصت خوبیه که دیگه این ارتباط رو قطع کنی جهان داره بهت نشونه میده لیاقتت این رابطه نیست پس رهاش کن.نگرانیت رو بسپار به جهان وبرای همیشه تصمیمی بگیر که تورو بکشه بالا.
ازهمین الان شروع کن به گوش دادن به فایلها با وجود سختی واینکه الان ناراحتی شروع کن برای پیدا کردن ارزش وجودیت یه قدم رو بردار حتما بقیه ی راه بهت نشون داده میشه
اگه میخوای زندگیتو عوض کنی وبتونی یه رابطه ی خوب داشته باشی فقط اون آقا رو فراموش کن نگرانش نباش اون هیچ اتفاقی براش نیوفتاده فقط ایشون هرموقع دلش میخواد باهات رابطه برقرار میکنه ودقیقا داره درون دوست نداشتنی خودت رو بهت نشون میده پس بدون که تو لایق این رابطه نیستی .
روی خودت که کار کنی قویتر بشی دیگه اصلا نیازی به حضور کسی پیدا نمیکنی .اگه بخوای کوچینگ هم خیلی کمکت میکنه .29/مهر/1400 در 23:15 #4581913730
مشارکت کنندهممنون.منفکرکنم خییلی ازدرون داغونم وابستگیی شدیدبه همه چییی.به این رابطه
05/آبان/1400 در 19:57 #45867nikanfari
مشارکت کنندهسلام به همگي
چرا با توجه به گوش دادن ِ فايل ها و شركت در ورك شاپ فرمان از تو
باز هم نميتونم يك فردي رو كه ميخوام در زندگي ايم حضور داشته باشه رو جذب كنم
و اون شخص فقط به شكل خيلي كمي هست
چرا اونطور كه بايد باشه بعد از سال ها نميشه
بنظرتون بايد باز رو اعتماد به نفس ام كار كنم؟05/آبان/1400 در 20:00 #45868ياسمين
مدیرسلام. بله هم روى عزت نفست كار كن و خودتو عاشقانه دوست داشته باش و با تنهايى خودت به احساس خوب برس و هم اين احساس نياز به اون شخص رو حذف كن. اين حس احتياج تو رو از اون شخص دور مى كنه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.