صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › روابط
-
نویسندهنوشتهها
-
06/مرداد/1400 در 21:13 #41742
Leila00
مشارکت کنندهسلام من همسرم وقتی خانواده خودش حتی سرسوزن مریضی داشته باشن ۲۰ بار زنگ میزنه و پیگیر میشه و انگار دنیا ب اخر رسیده ولی در مورد خانواده من همیشه انقدر بی تفاوت رفتار کرده و حتی اگه مامانم مریض بشه یه بارم زنگ نمیزنه و اگه مشکل حادی هم باشه میگه چیزی نیست نگران نباش در صورتی ک همون مشکل برا خانواده خودش باشه انقدر نارحت میشه و پیگیر هست
06/مرداد/1400 در 21:21 #45244ياسمين
مدیرسلام به هرچى توجه كنى ، بيشتر اون رو به زندگى ت دعوت مى كنى … انقدر به اين رفتار شوهرت توجه نشون دادى و حساس شدى كه دايم مواردى پيش مياد كه بيشتر ناراحت بشى ……تنها راهش اينه كه تمركزت رو از روى اين موضوع بردارى….. بجاش به سلامتى خودت و خانوادت توجه كن و بابت داشته هات شكرگزار باش… همسرت قطعا خصوصيات اخلاقى خوبى داره اونها رو ببين و قدردان باش…. سعى كن توقعت رو از همه كم كنى… فقط روى خودت حساب باز كن و خودباورى و احساس ارزشمندى ت رو افزايش بده …… وقتى اين كارها رو انجام بدى در كمال تعجب مى بينى كه رفتار شوهرت همونطور شده كه خودت مى خواى ! يا حتا ممكنه ديگه مريضى پيش نياد كه بخواى مقايسه كنى !! امتحان كن
06/مرداد/1400 در 22:54 #45245Leila00
مشارکت کنندهبله حتما همین کاری ک گفتید انجام میدم
فقط یه سوال دیگه ک نمیدونم به همین رفتار من ربط داره یا نه ……
کلا همسرم جوری رفتار میکنه عمدا کم محلی میکنه و میخواد ثابت کنه با رفتارش ک خانواده منو دوست نداره …در صورتی ک با بقیه حتی غریبه ها هم اینجوری نیست و زنگ میزنه و کلا پیگیر ….این رفتارش بازم ب تمرکز من ربط داره ؟؟؟؟همیشه کارای اونارو زیر ذره بین میزاره و ولی اگه خانواده خودش همون کار رو بکنن کلا بیخیال و معمولی رد میشه و میگه چیزی نیست06/مرداد/1400 در 22:58 #45246ياسمين
مدیربله به تو و افكار و باورهات ربط داره…..
انقدر نسبت بهش حساس نباش … چه اهميتى داره؟ مهم اينه كه تو خانوادت رو مى بينى و باهاشون خوبى….. حساسيتت رو بردار و روى خودت تمركز كن و باورهاى غلطت رو عوض كن…..مطمئن باش ورق برمى گرده!!
لطفا فايلهاى رايگان رو گوش كن07/مرداد/1400 در 06:23 #45247Leila00
مشارکت کنندهبله من فایلهای رایگان رو دارم گوش میدم و بقول فرمایش شما وقتی ناراحت میشم میگم مهم خودم و خانواده ام هستیم ولی نمیدونم بخاطر این رفتارش مادرم ناراحت میشه چی باید بگم و چ جوری باید رفتارشو توجیه کنم …
07/مرداد/1400 در 06:26 #45248ياسمين
مدیرتوجيهى لازم نيست درموردش صحبت نكنيد چون با حرف زدن هم فركانسش رو مى فرستيد… درون ناآرام تو كه عوض بشه جهان بيرونت هم متناسب با اون تغيير مى كنه….به نكات مثبت زندگى ت توجه كن تا به احساس خوب برسى. و احساس خوب= اتفاق خوب
07/مرداد/1400 در 16:47 #45249Leila00
مشارکت کنندهخداروشکر ک شما هستین و با جواب دادن به ما کمک میکنید ممنونم وپایدار باشید
07/مرداد/1400 در 16:47 #45250ياسمين
مدیرخواهش مى كنم. موفق باشى
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.