• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    y.atena
    مشارکت کننده

سلام دوستان ، مدتیه در محل کارم همکاری دارم که هردفعه بهم طعنه میزنه و بعضی وقتا هم باهام بد صحبت میکنه و روی شوخی هر حرفی که دلش میخواد به خودش جرئت میده که به من بگه ، ایشون آقا هستن و من هیچ وقت باهاشون هیچ صحبتی نمیکنم و به قول معروف بهش رو ندادم که بخواد انقد بد حرف بزنه ، و هیچ وقتم همون موقه هیچ جوابی نمیاد توی ذهنم بهش بدم
    ولی بعد از چندساعت هی میاد توی ذهنم و خودخوری میکنم که چرا جوابشو ندادم و واقعا اذیت میشم و همش دنبال تلافی میگردم ، میدونم از عدم اعتماد بنفسمه ولی میشه کمکم کنین و یه راهکار اساسی بدین که بتونم این مسئله رو حلش کنم؟ ممنونم ازتون??

ياسمين
    مدیر

سلام. مطمئن باش كه اساسى ترين راهكار افزايش اعتمادبنفس و عزت نفست هستش…..طورى كه هيچ كسى به خودش اجازه اذيت كردن نمى ده….

خودت رو بيشتر دوست داشته باش و روى اين رفتار همكارت فوكوس نكن. قطعا محيط كار ت چيزاى خيلى خوبى براى توجه كردن داره اونا رو براى خودت بزرگ كن …

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

توجهت رو از این آقا بردار بذار رو چیزی که میخوای تو سر کارت میری چی میخوای چی حالت رو خوب میکنه وچی بهت انرژی میده به همونا توجه کن اگه میتونی و موقعیتش رو داری یه هندز فری بذار تو گوشت آهنگ مورد علاقت رو گوش بده وتصور کن همچین همکاری سر کار نداری ودیگه اونجا نمیاد سر کار. وهرشب بابت چیزای خوبی که سر کارت میگذره شکر گزاری کن وچندمورد از مزیتهای کارت رو بنویس وبابتشون عمیقا اظهار خوشحالی وسپاسگزاری کن به مرور توجهت از اون آقا وحرفاش برداشته میشه طوریکه خودت اصلا متوجه نمیشی که چقدر راحت این آقا در مقابل شما سکوت میکنه.البته همونطور که خودت گفتی در کنارش باید روی اعتماد به نفست کار کنی وبه حرف دیگران ذره ای اهمیت ندی چه بد چه خوب..

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.