در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Leila00
    مشارکت کننده

سلام
    یه چند وقت زن برادرم و خانواده اش خیلی خیلی به من بی محلی میکنن و واقعا هرکسی ک ببینه متوجه رفتارشون میشه ک عمدا بی محلی میکنن ..واقعا سرد و بی تفاوت رفتار میکنن درصورتی ک قبلا اصلا اینجور نبوده و من هر روز این مسئله میاد تو ذهنم و نمیدونم باید باهاشون مطرح کنم ک چرا ناراحت هستن یا منم بی تفاوت باشم

ياسمين
    مدیر

سلام. اين حس از اونجايى مياد كه اونها رو بزرگتر و بهتر از خودت مى بينى …..
    به اين رفتارها توجه نكن و به عوض روى خودباورى و افزايش احساس ارزشمندى و اعتماد بنفست كار كن و به خودت احترام بذار ….وقتى احساس و رفتار خوبى نسبت به خودت داشته باشى ، كم كم متوجه مى شى كه همه رفتار مناسبى با تو دارند… جهان آينه ست !

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام به جاي تمركز منفي روي رفتارهاي خانوادت روي جنبه هاي مثبتشون توجه كن و از درون سعي كن حالت با خودت خوب باشه احساس ارزشمنديت رو بارور كن و ببين اين تضاد چه درسي برات داره كجا چه باور غلطي داشتي چون رفتار اونها انعكاس باورهاي خودت است باورهاي غلطتت رو با باورهاي درست جايگزين كن و به خاطر داشته هات شكرگزاري كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

بی تفاوت باش .هیچکس مهمتر از خودت نیست فقط خودت وحال خوب خودت مهم باشه نه برخورد یا نظر دیگران.شاد باش واز زندگیت لذت ببر فقط به فکر زندگی خودت باش

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.