صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › روابط
- این موضوع 10 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
Nastaran123 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
26/اردیبهشت/1400 در 18:15 #41575
Nastaran123
مشارکت کنندهسلام
من یک هفته بیشتر بود که دیگه به پارتنرم فکر هم نمیکردم کلی حالم خوب بود کلی سفر کردم بزرگ شدم تجربه بدست آوردم تا جایی که گفتم چقدر خوبه که دیگه توی زندگیم نیست
تا دو روز پیش که مافرت بودم بهم پیام داد که دارم میرم دریا اگه میخوای بیا خدافظ منم جواب دادم که من نیرومند منتظر تو خودم برنامه های خودمو دارم الان هم مسافرتم و نمیخواستم برم بعد جای خواب پیدا نکردم و یکم اوضاع پیچیده شد گفتم میرم و رفتم سپس کردیم بعدش گفت که با دوست دخترش بهم زده و دختره ولش کرده و همه چیز رو برام تعریف کرد چیزایی که هیچوقت تعریف نمیکرد حتی وقتی سوال میکردم
ولی بهم گفت که تو رو دوست دارم ولی نه اونقدر که بخوام رابطه ی جدی باهات داشته باشم آینده ای با هم نداریم منن ناراحتیم نشون دادم هی بهم نزدیک شد بعد راجع به خانوادش گفت چیزهایی راجع بهشون گفت که وقتی سوال میکردم جواب نمیداد
من الان نمیدونم میخوام این مدل رابطه رو ادامه بدم یا نه فقط اینو میدونم که دوباره ذهنمو درگیر کرد نه به اندازه ی قبل ولی به هر حال باز هم تاثیر گذاشت .
نمیتونم بلاکش کنم چون ایمیل برام میزنه و ایمیل هم بلاک نمیشه کرد متاسفانه
ممنون از راهنناییهاتون26/اردیبهشت/1400 در 18:18 #44739ياسمين
مدیرتوى اون يك هفته كه گفتى تغيير اساسى نكردى چون زمان مى بره. روى احساس ارزشمندى خودت كار كن
26/اردیبهشت/1400 در 23:52 #44743Fatemeh6761
مشارکت کنندهاول ببین هدف خودت چیه ؟آیا تو میخوای با آدمی که خودش داره بهت میگه دوست دارم اما نمیخوام رابطه جدی باهات داشته باشم وهیچ آینده ای نداریم بمونی .فکر کن که ارزش تو همینقدره .تو هنوز خیلی فرصت داری بیشتر وقتت رو بذار روی احساس لیاقتت و اعتماد به نفست .تو احساس ارزشمندی کنی به روابط خیلی خیلی عالی میرسی.
27/اردیبهشت/1400 در 08:06 #44744Nastaran123
مشارکت کنندهآخه اینجا داشتن روابط اینجوری خیلی عادیه
بعدش من نمیدونم کائنات چی میخواد بهم بگه چون من واقعا اون مد بهش فکر نمیکردم و خوشحال بودم که آزاد شدم ازش27/اردیبهشت/1400 در 10:14 #44746Fatemeh6761
مشارکت کنندهبله داشتن اینجور روابط عادیه ولی منظور اون آقا پسر اینه که ما آینده ای نداریم ینی هرزمان که خواستم میتونم این رابطه رو قطع کنم وبرم سراغ یکی دیگه اگه تو مشکلی با این قضیه نداری پس ادامه بده.من از اینکه گفتم هدفت چیه این بود که اگه تو با اینکه یه روزی گفت میخوام رابطه رو تموم کنم نمیریزی به هم ؟یا برات مهم نیست که هر موقع خواست بگه دیگه بسه میخوام رابطه رو تموم کنم ؟آیا اونقدر قوی هستی که بهش وابسته نشی؟اگه مشکلی نداری اره باهاش بمون
27/اردیبهشت/1400 در 11:12 #44748Nastaran123
مشارکت کنندهموضوع قطع رابطه نیست اون حتی زمانیکه توی رابطه هم بود با من ارتباط داشت سکس میکرد… موضوع این هست که فردا باز میگه وارد به رابطه شدم یا از دخترهایی که باهاشون آشنا میشه با من حرف میزنه در کل حالمو بد میکه وقتی باهاش حالم خوبه تا یکی دو روز بعدش (به خاطر هورمون بعد سکس طبیعه)ولی باز ذهنمو درگیر میکنه گفت یکی از دلایلی که بهت پیام داد رابطه جنسی بود دلم هم برات تنگ شده بود میخواستم ببننت ولی این حرفاشو باور نمیکنم
نمیدونم چرا هر زمان که تصمیم میگیرم و رهاش میکنم باز کائنات این شخص رو وارد زندگیم میکنه شاید باور نکنید ولی واقعا رهاش کرده بود موفق شده بودم
فکر نکنم هنوز اونقدر قوی باشم برای این چیزایی که میگی ولی از طرفی هم میگم الان که مجرد شده شاید یه امیدی باشه ولی میبینم فایده ای نداره باز هم حالم بد میشه باهاش
مرسی از راهنماییهاتون دوستان27/اردیبهشت/1400 در 11:18 #44749ياسمين
مدیردليلش اينه كه تو اون رو عميقا رها نكرده بودى. و ته ذهنت دوست داشتى بياد تا به تو احساس ارزشمندى بده…. در حالى كه جهان به افكار و احساسات تو پاسخ مى ده. پاسخ احساس كم ارزشى تو ، اتفاقاتى هست كه كم ارزشى بيشترى بهت نشون بده. مطمئن باش اگر بيشتر روى خودباورى و عزت نفست كار نكنى ، اين آدم هم بره ، نفر بعدى همين رفتار رو با تو خواهد داشت…
باز هم مى گم ؛ تمرينات ٦ فايل اعتمادبنفس رو جدى بگير27/اردیبهشت/1400 در 11:49 #44751Fatemeh6761
مشارکت کنندهببین دوست عزیز تو شاید به ظاهر بگی من اصلا به اون فکر نمیکردم ولی در ناخودآگاهت هنوز منتظر بودی که یکی بیاد حالتو خوب کنه ماها فکر میکنیم قوی شدیم اگه تو قوی شده بودی با اومدن یه تضاد مثل قرار گرفتن این آدم سر راهت سر در گم نمیشدی که چیکار کنی با قاطعیت میگفتی من ارزشم بالاتر از ایناس که یکی به من بگه باهات رابطه دارم ولی معلوم نیست ادامه بدم.یه چیز دیگه هم که توی حرفات گفتی که کائنات چی میخواد به من بگه کائنات چیزی به تو نمیگه درون تورو به خودت نشون میده با گذاشتن این آقا سر راهت داره نشون میده تو هنوز احساس ارزشمندی نمیکنی وفقط فکر میکردی که قوی شدی وتو چرا میخوای کاری رو بکنی که حس بدی بهت میده .به نظر من به خودت وقت بده بذار زمان بگذره ودر گذر زمان شروع کن به گوش دادن فایلای اعتماد به نفس وروی حس ارزشمندیت کار کن.وتو میبینی که انقدر قوی میشی که دیگه نیازی به رابطه با اون آقا نداری.اونوقته که تو قاطعانه تصمیم میگیری که از زندگیت چی میخوای.تو به اون میتونی بگی من باید فکرامو بکنم و تواین مدت نمیخوام به من هیچ ایمیلی بزنی .یا ایمیلش رو ندید بگیر انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده .به حال خوب خودت توجه کن وروی خودت کار کن
27/اردیبهشت/1400 در 17:50 #44756Nastaran123
مشارکت کنندهمرسی از راهنماییهای عالی و مفیدتون یاسی و فاطمه جان .
کاملا درسته .
بهش پیام دادم که الان که دیگه تصمیمت گرفتی بودن توی این مدل رابطه حال منو بد میکنه مطمئنن دیگه تصمیمت عوض نمیکنی پس لطفا دیگه بهم پیام نده دنبالم نیا بهتره که تموم کنیم خدافظ و الان خوشبختانه برام جواب داد خدافظ
ته دلم یکم گرفت این پیام رو دیدم ولی از طرفی خوشحالم و میدونم همونطور که یک هفته بدون اون گذروندم بازم میتونم بگذرونم27/اردیبهشت/1400 در 20:52 #44759Fatemeh6761
مشارکت کنندهآفرین به تو.تو خیلی ارزشمندی به خودت افتخار کن که تونستی یه تصمیم قطعی بگیری دیگه فقط به فکر حال خوب خودت باش مطمئن باش یکی در شأن خودت میاد سر راهت.حتما اعتمادبه نفست رو بالا ببر
28/اردیبهشت/1400 در 23:43 #44767Nastaran123
مشارکت کنندهمرسی ولی اینطور نیست از صبح تا آلن ۱۰ تا پیام بهش دادم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.