صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط ناسالم با هم جنس خودم

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    __.dindina
    مشارکت کننده

سلام
    من یه دوستی داشتم که از بچگی باهم دیگه بودیم و خیلی صمیمی بودیم و همه چیمو بهش میگفتم.
    حتی مسائل پولی ایناهم بهش اعتماد داشتم بهش میدادم خودش برام چیزایی که میخواستمو بفروشه
    تااینکه فهمیدم اگه قیمت کالایی که بهش میدم۹ میلیونه به من۳ میلیون میده
    یا قیمت۲۰ میلیون بوده۱۰ میلیون به من داده و خیلی خیلی درمسئله ی مالی به من ضرر رسونده و من تازه متوجهش شدم. و اینکه باهرکسی چه دختر چه پسر دوست میشدم کاری میکرد که ازش فاصله بگیرم و قطع رابطه کنم.اطرافیانمم میگفتن که بهت حسادت میکنه. و خیلیا میگفتن باهاش قطع رابطه کن من باهاش قطع رابطه نکردم تااینکه متوجه شدم ضرر مالی بهم رسونده و بااشخاصی این اواخرصحبت کردم اوناهم گفتن که هم از نظر مالی و هم روابط بهت ضرر رسونده و قطع ارتباط کن. منم دیگه باهاش دوست نیستم.
    در روابطم با پسرهم اوایل رابطه میگفت که وای چقدر شما با مزه این چقدر خوبین خوش به حالتون و یبارم حواسش نبود گفت حسادت میکنم و بعد حرفشو عوض کرد ودور داد. حالا توی اواخر دوستیم با این دختره اومد بهم بد پسری که باهاشم رو گفت که ازش جدا شم و این دومین بارش بود که من با پسری وارد رابطه شدم واون میگفت باهاش کات کن و البته این چیزیه که تو دوست داری و از جانب ذهن من میگفت و روی ذهنم کار میکرد که من این کارا رو کنم و فقط باخودش دوست باشم.
    پسر دومی گفت با این دختر قطع رابطه کن ضرر میرسونه و پسر بازه. اینو هم به دختره که دوستمه گفت و اونم بعدش بد اینو گفت
    بنظرتون این مسائل مشکل از چه چیزه منه که این همه سال با کسی بودم که بهش اعتماد کردم و فریبم داد و تو دلش بهم خندیده و پشیمون نیست والان هرروز بیرون میره و خوش میگذرونه و قبلا میگفت تو نباشی خودمو میکشم.
    و گریه هامو دیده که با پسری کات میکردم که خودش باعث شده بود اما بازم این کارا رو میکرد.
    هرچند دیگه برا پسری گریه نمیکنم واگه میخواد بره بره
    اما من از دوستم و کاراش خشم دارم و چند روزه بااین فکر که واقعا بهم صدمه زده از لحاظ مالی و اصلا ممکنه این کارش و ازاین جور سوالا ازخواب بیدار میشم
    اولش باورکارایی که کردش برام سخت بود اما الان دیگه باور کردم
    بهشم گفتم که با کسی درارتباط نیستم با تو هم نمیخوام باشم. ومیدونم اگه بدونه که متوجه شدم پولامو دزدیده دلایلی میاره و خودمو قانع میکنه یا میگه تهمت میزنی و منو مقصر میدونه منم براش گفتم دلیلی ندارم فقط میخوام باادما نباشم. تواین چندروزم دوستامو زیاد کردم
    اینم بگم من الان شروع کردم در ورکشاپ فرمان از تو اطاعت از جهان که دوره سوم بودم و دوباره انجام بدم و درس بخونم وکارایی که دوست دارم وکنم.

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم
    به وضوح از حس بی ارزشی درونی عمیقته
    تو ورکشاپ مفصل در موردش حرف زدیم جلوتر

__.dindina
    مشارکت کننده

مرسی از پاسخت دنیا جون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.