صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط معیوب یک شکل

• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Farzane69
    مشارکت کننده

سلام ب همه عزیزان. من فرزانه هستم ۳۱ سالمه. روابطی ک تجربه کردم تقریبا ی شکل بودن اون افراد. خساست خیانت و بی توجهی در اون افراد دیدم. رابطه ای ک اخیرا داشتم خیانت رو مطمئن نیستم اما خساست و بی توجهی رو مث پارتنر قبلیم داره. اولش خوب بود کلی وعده وعید وتلاش میکرد ک منو خوشحال کنه و دوبار همون اوایل رابطه هدیه گرفتم اما بعدش رفته رفته کمرنگ شد تا جایی ک تولدمو کادو نداد و تبریک خالی گفت بهم.غیبت های دوهفته و ده روز داشته ک وقتی برگشته من بخاطر وابستگیم و ترس از تنهاموندن و دلتنگی ک داشتم زیاد پیله نکردم ک کجا بوده این مدت و پذیرفتمش.میدونم مشکل از عزت نفسمه . پدرم دوبار ب مادرم خیانت کرده و سخته برام ک این تصویرو از خودم دور کنم.هر دوبار اشنایی من همزمان بوده با خیانت های پدرم و تو بحران روحی ک داشتم و اعتماد ب نفسم ک افت کرده بود وارد این دوتا رابطه شدم. الان میخوام رو خودم کار کنم. سوالم اینه ک من باید این آدم رو حذف کنم حرفاموبزنم گله هامو بگم وباهاش خدافظی کنم یا رهاش کنم و ببینم ک با انجام تمارین و کار کردن روی خودم تغییری حاصل میشه یا نه؟ اینکه دوستانم و مادرم مدام راجبه مردها بد میگن و رنج اونها رو میبینم رو چطور کمرنگ کنم توی زندگیم تا جذبای اینچنینی نداشته باشم؟ مرسی از پاسختون

ياسمين
    مدیر

سلام. بله درسته تا زمانى كه نسبت به مردها و روابط و مسايل مربوطه باورهاى غلط داشته باشى ، اين اتفاقات “قطعا” تكرار مى شن ….توجهت رو از حرف ديگران بردار و بذار روى ساختن اعتمادبنفس ، عزت نفس و باورهاى درست…و اين نكته رو بدون كه براى اين كارها زمان لازم هست و يه شبه بدست نمياد..ممكنه ٦ ماه يا بيشتر طول بكشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.بگرد زوجهایی رو پیداکن که خوش وخوشبخت وموفق در کنار هم هستن اگه در کنارت اینجور آدما رو نداری در اینترنت سرچ کن وبا خوندن موفقیت اونها برای ذهنت دلیل بیار که ببین زوجهای زیادی هستن که سالهای سال در کنار هم میتونن زندگی کنن .توجهت رو بذار روی اینجور آدمها.
    باورت رو نسبت به مردها عوض کن .ما نمیگیم مردهایی که خیانت میکنن وجود ندارن اونا هستن اما تو فقط باید توجهت رو از روی اونها برداری و بذاری روی مردهایی که عشق وعلاقه زیادی به همسرشون دارن وبه این باور برسی که هر مردی بیاد سر راه من لایق عشق منه ومنو همینی که هستم با ارزش ودوست داشتنی میدونه.
    تو با تغییر خودت وافزایش اعتمادبه‌نفست حتما میتونی جنبه ی دوست داشتنی آدمهای اطرافت رو ببینی وقتی قوی‌تر بشی دیگه حس نیازی به موندن آدمها نداری.
    پس اون آدم رو رها کن وفقط روی تغییر خودت متمرکز شو .وابستگی با عشق فرق میکنه .روی حس لیاقت وارزشمندیت کار کن وفراوانی جهان رو باور داشته باش که قطعا با تغییر تو اتفاقات وافراد بهتری میاد سر راهت.اما باصبوری وایمان به خودت ونیروی برتر درونت.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.