صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط زناشویی.

• این موضوع 4 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست Azi214 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    K.Parastoo
    مشارکت کننده

سلام ب روی ماه همتون
    نمیدونم چجوری سوالم رو مطرح کنم چون حالم خوب نیست با همسرم مدتهاس در تضاد و بگو مگو و بحث هستیم حرف همدیگه رو نمیفهمییم ازش انتظار اینو دارم ک حواسش بهم باشه میاد خونه نره یه گوشه بشینه بیاد تو اشپزخونه ببینه غذاچیه.یهویی بگه بپوش بریم بیرون ولی هیچکدوم از این کارها رو انجام نمیده تا بهشم میگم میگه تو غرغر میکنی درصورتیکه مدتهاس دیگه حوصله غرغر و بحث ندارم و بعدشم میگه من انجام میدم تو نمیبینی و ب چشمت نیست یه پسره یکساله و نیم دارم اصلا دوست ندارم ک جرو بحث و اینا مساعل رو بفهمه یا بشنوه خودم خیلی دلم گرفتس قبلا یه ازدواج نا موفق داشتم همسرم میگه تو الان دوتا شوهر کردی ده تا دیگم شوهر کنی زندگیت همینه راست میگه اینو من یه همسری میخام بهم توجه کنه منو بفهمه ولی این از اون یکی بدتر هم پرو تره هم بد دهن تر یه وقتایی میگم قید همه چی رو بزنم ولی از پسرم نمیتونم دل بکنم و هیچ تکیه گاهی ندارم…

ياسمين
    مدیر

سلام. تا زمانيكه دست از شكايت و ناله برندارى هيچى بهتر نمى شه تو براى تغيير زندگى ت حتا فايل هم گوش نمى دى !!!
    شوهرت درست مى گه. با اين باورهاى غلطى كه دارى باز هم ازدواج كنى همينه. بجاى ناله ، به خودت توجه كن و خودتو دوست داشته باش !! مقصر در آينه ست

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اگه تازه اومدی به این سایت شروع کن به گوش دادن فایلها.باید همه ی فایلهارو انقدر گوش بدی تا بفهمی دلیل این تضادهات چیه اما اگه بخوای بدونی دلیلشو فقط اینه که خودت خودتو دوست نداری منتظری همیشه یکی از بیرون بهت توجه کنه.
    اگه میخوای زندگیتو عوض کنی .مسئولیت گردن بگیر وبگو خودم مقصرم پس خودم باید خودمو تغییر بدم هیچکس مقصر نیست شوهرت انعکاس انرژی‌های درون خودته.
    اراده کن شروع کن با شوق وامید به منبع انرژی وقدمهای کوچیکت رو بردار مطمئن باش راه برات باز میشه.

elpi66
    مشارکت کننده

وقتی همسرت از سر کار اومد بچه رو بده بهش خودت برو بیرون بگو کار دارم خرید برو با دوستت برو بیرون.در کل لذت بردن از زندگی رو وابسته به همسرت ندون خودت حال خودت رو خوب کن.کم کم بقیه هم ببینن خوبی خوشحالی به سمتت جذب میشن و دوست دارن باهات باشن.
    با همسرت هم زیاد بحث نکن همسرت اومد تو دوتا چایی بریز ببر براش.هر روز قبل اومدنش یه میز بچین تا بفهمه مهمه برات مطمعن باش اونم کم کم جذبت میشه.

Azi214
    مشارکت کننده

به فرزندت فکر کن با اون وقت بگذرون ببرش بیرون
    بهانه خوبیه که هر وقت دلت گرفت به بهونه بچه بری ی قدمی بزنی ببر براش ی خوراکی کوچولو بخر ذوق اونو ببین
    ولش کن مرد رو شاید با دیدن شما دوتا اونم یکم سرشوق بیاد و همراهی تون کنه

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.