صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط زناشویی

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Saranick
    مشارکت کننده

سلام عزیزم
    من بعد از ۱۵سال زندگی که همیشه فکر میکردم بی نهایت عاشق همسرم هستم و البته زندگی آروم و بدون کشمکشی هم داشتم الان هرچی جلوتر میرم بیشتر روی خودم کار میکنم نقاط ضعف همسرم که قبلا به عمد نمیدیدمشون بیشتر به چشمم میاد و خب من از اول ازدواجم می دونستم که ما باهم نقاط مشترک زیادی نداریم،مثلا من خیلی ذهن احساسی دارم ایشون منطقی هستن من خیلی رنگی رنگیم ایشون سیاه و سفید هستن من در گیر هنرو موسیقی و شادی و گردش و تفریحم اجتماع رو دوست دارم ایشون درگیر دو دوتا چهارتا و درونگرا و سکوت پسندن.
    این تفاوتها رو قبلا سعی میکردم توجهی بهشون نکنم و حس ناراحتی نسبت بهش رو سرکوب میکردم ولی الان هی بیشتر میشه و نمیتونم بگذرم از کنارشون
    و اصلا از بودن کنارش دیگه حس خوشایندی ندارم.حتی دیگه حاضر نیستم به روابط زناشویی تن بدم و این نکته خودش سبب دلخوریهایی شده.
    الان میدونم که این یک تضاده که باید درسشو بگیرم و عبور کنم و همش سعی در خوب نگه داشتن حالم میکنم ولی امشب پیگه کم آوردم گفتم اینجا مطرحش کنم شاید یکم سبکتر بشم.
    من اصلا دوست ندارم بپرسم دلم میخواد خودم ب جواب برسم و نمیدونم چرا اینجا نوشتم ولی امیدوارم جوابتون بتونه ی گره از ذهنمو باز کنه.
    ممنونم یاسی جونم

ياسمين
    مدیر

سلام. دنيا پر از تنوع و تفاوته و اتفاقا همينها قشنگش مى كنه.. اگر قرار بود دو نفر كه ازدواج مى كنن خيلى شبيه باشن كه ديگه جذابيتى نداشت….. نكته اى كه مهمه اينه كه وقتى روى خودت كارى مى كنى ،بايد نگاهت به زندگى عوض بشه و همه چيز رو از دريچهء ديگه اى ببينى. در واقع آگاهانه تلاش كنى به زيبايى ، فراوانى ، خوشيهاى كوچيك و داشته هات بيشتر توجه نشون بدى…همهء اين كارها براى رسيدن به احساس خوب، آرامش و لذت هستش. با تمركز و حساسيت نشون دادن روى اون خصوصيات اخلاقى شوهرت كه دوست ندارى ، درواقع باعث مى شى شرايط بيشترى براى ناراحتى ت پيدا بشه ( با توجه به ناخواسته ها اونا رو به زندگى دعوت مى كنى)

به روابطتون به چشم يه وظيفه نگاه نكن. به اين فكر كن كه سهم تو از زندگى لذت بردن هستش پس به هرطريقى كه ضررى براى خودت و شخص ديگه نداشته باشه اين احساس خوب رو بايد تجربه كنى

و نكته آخر اينكه خودت رو بيشتر دوست داشته باش.. تو اول بايد ” حال خودت رو خوب كنى ” تا بتونى با بودن با شوهرت به حال بهتر برسى…
    به خودت، به شوهرت ، به خونه ت بچه هات به همه چى عشق بده تا همونو از بقيه بگيرى. وقتى خودت تغيير كنى جهان بيرونت هم تغيير مى كنه…

Saranick
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزم
    لطف کردی که اینقدر سریع جوابمو دادی.
    خیلی جوابت برام ارزشمند بود و فکر کنم داشتم یکم اشتباه میرفتم حالا باید برگردمو ببینم چجوری باید درستشو برم.
    مرسی یاسی جونم یک عالمه عشق تقدیم تو بااااد

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم. شاد باشى?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

یکی از چیزایی که افراد با اعتمادبه نفس پایین دارن اینه که نمیتونن تفاوت دیگران رو بپذیرن وچون بقیه رو شبیه به خودشون نمیبینن ناراحت میشن.فکر میکنم شما دقیقا با توجه کردن به تفاوتهای شوهرت با خودت احساس میکنی که اون باید مثل تو باشه درحالیکه همه ما آدما در کنار هم میتونیم مسیرهای جدا گانه ای داشته باشیم شما به یه روش حالت خوبه ایشون به یه روش دیگه.پس اول توجهت رو از این موضوع بردار وبدون اینکه منتظر باشی اون خوب باشه واونی بشه که دلت میخواد سعی کن بیشتر روی خودت وعزت نفست کار کنی.دوم به چیزی از شوهرت توجه کن که حس وحال خوبی بهت میده .واز طرفی وقتی تو در درونت صلح درونی داشته باشی ودرونت گل وبلبل بشه جهان بیرونت گل وبلبل میشه پس فقط روی خودت متمرکز شو ودر اینصورت که جهان ببینه تو توجهت رو از ناخواسته هات برداشتی یا بعدی از شخصیت شوهرت رو نشونت میده که دوست داری یا ایشون رو به شکلی که تو میخوای کاری میکنه که تو کمتر ببینیش وبیشتر وقتت رو سرگرم لذتهای خودت بکنی.پس تو نمیتونی اونو عوض کنی فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که قبول کنی که فرکانسهای خودت باعث دیدن همچین بعدی از شخصیت شوهرت شده وحالا با قبول مسئولیت تلاش کنی که خودت خودت رو بسازی چون با تغییر تو شوهرتم عوض میشه.توجهت رو از چیزی که نمیخوای بذار رو چیزی که میخوای.تو دوست داری شوهرت چطوری باشه تو ذهنت همونا رو تصور کن وبابت هرچیز کوچیک خوشایندی که داری خوشحال باش.

Soheylanori
    مشارکت کننده

سوالی که عنوان کردی تضادش رومن اخیرا گذروندم رفتارهای خوب همسرت حتی اگرکوچیک بنویس وشکرگزاری کن ودرکنارش رفتارهاوکارهایی که تودوست داری ازهمسرت ببینی بنویس باحال خوب وبابت اون هم شکرگزاری کن مدتی بعداثرش رومیبینی دنیاجون توویسهاش گفته اگرگوش کنی متوجه میشی ودیگه رفتارهای همسرت هم آزارت نمیده

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.