صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط با همسر

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Narin95
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    ممنون یه سیکل توی رابطه با همسرم همش تکرار میشه و اونم اینه که من چیزایی که درباره خودآگاهی و خودشناسی یاد میگیرم رو ناخوداگاه انگار که برای خودم مرور میکنم به همسرم میگم اینکه توی ناخودآگاهش زندگی پدر و مادرش رو داره زندگی میکنه – هر دفعه توی صحبت کردنمون نشون میده که الویتش حرفای من نیس -یه روتین تکراری مثل پدرش رو این سالها داشته- حرفش اینه که تو پول بیشتر بیاد برات راضی هستی و دنبال پولی-بااینکه توشرایط مالی توی شرایط خوبی نیستیم و لی میگه بیشتر از این نمیتونم-توی این سالها خیلی سخت گذروندم بعد اینکه فهمیدم باورهای مالیم داغونه یه مدت روش کار کردم ولی ناامید شدم چون باز شدنی نبود -الان ۷ساله هیچ رابطه ای باهم نداریم از اول هم حرفامون مشترک نبود-حرف هم رو درک نمیکردیم-احساس میکنم هیچ نقطه مشترکی بینمون نیس- دیشب بهم میگه تو مثل آخوندا فقط بالا منبر میری- متوجه شدم اره الان سه ساله رو آگاهی خودم دارم کار میکنم ولی هنوز خودم حرکتی نداشتم برای قوی و مستقل شدنم و فقط اطلاعات جمع کردم و به خورد مغزم دادم-احساس میکنم منتظره من حرکت کنم تا ترساش کم شه و خیالش راحتتر-از طرفی میدونم به خاطر سبک تربیتشون آدمیه که قدرت تصمیم گیری و درک مسائل براش سخته چون همیشه همه چی براش حاضر و آماده بوده- اینکه اون اینجوریه یعنی به شکل دیگه خودمم که اینجوریم؟و اینکه من چجوری درونی خودمو الویت قرار بدم و توجه کنم که بیرونم هم ببینم- جوری شدم که موقع حرف زدن دهنم قفل میشه در صورتی که درونم دوست داره حرف بزنه و با آدمها مراوده داشته باشم- یعنی برای بهتر شدن اوضاع مالی من باید شروع کننده باشم چه کار فیزیکی چه ذهنی تا ایشونم بامن همراه شن- این چند وقته من آخر حرفهام رفتن و جدایی بوده وایشون پیشنهاد مشاوره دادن که هر دومون باید بریم- اما یه جورایی به بهانه نداشتن شرایط مالی از رفتن طفره رفتن و باز الویت ساختن زندگی نبود -من میخوام ضعف هارو درست کنم و بسازم -اما این یه ارتباط دو طرفس-میشه راهنمایی کنین هر دو مون پر از عدم عزت نفس و اعتماد به نفس بودیم و باورهای غلط- و این رو از سفر به درون متوجه شدم- من سرم به کار خودم باشه اونم درست میشه

ياسمين
    مدیر

سلام بهتره وقت كوچينگ بگيرى

Narin95
    مشارکت کننده

یعنی اونقدر گره تو گرس که کارم با کوچینگ حل میشه و نمیتونم از راهنمایی بچه ها و شما استفاده کنم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم منظور از اینکه کوچینگ بگیری ، برای اینه که برای بهبود کیفیت زندگیت بهتره تمرین‌های مخصوص به خودت رو بگیری تا اوضاع زندگیت تغییر کنه
    ما فقط میتونیم در حد چهار خط راهنمایی کنیم و شاید برات موثر نباشه اما کوچینگ بگیری حتما برات موثرتره

حالا در کل اگه بخوای بدونی که مشکلت چیه اینه که از درون احساس ارزشمندی ضعیفی داری و همسرت و اوضاع زندگیت انعکاسی از درون و ذهن و باورهای خودته
    و اصلا لازم نیست بخوای کسی رو درست کنی یا تغییرش بدی چون این کار غیر ممکنه پس آگاهیهایی که به دست آوردی رو اصلا با کسی درمیون نذار و فقط توی زندگیت به کار بگیر
    مطمئن باش اگه عمیقا روی درون خودت کار کنی و کاری به جهان بیرون نداشته باشی و فقط توجهت رو بذاری روی نکات مثبت زندگیت، شرایط بیرونی هم عوض میشه

Narin95
    مشارکت کننده

سلام ممنونم از راهنماییتون-حس درونی ارزشمندی چجوری و با انجام چه کارهایی و جملات تاکیدی در من بیشتر و بیشتر میشه؟

Narin95
    مشارکت کننده

کاش اگه امکانش باشه با چندتا مثال برام بازش کنین

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

حس درونی ارزشمندی ینی همون حس دوست داشتن و پذیرش خودت و برقراری ارتباط با کودک درونت
    از طریق گوش دادن به فایلها،مدیتیشن،تمرین و تکرار مداوم ،ایجاد احساس خوب با عوض کردن باورها و همینطور گفتن جملات تاکیدی البته اونم نه هر جمله ای
    جملات تاکیدی مخصوص به خودت که توی کوچینگ دنیاجون بهت میده
    تمام این چیزهایی که گفتم نیاز به زمان داره و با چندبار انجام دادن درست نمیشه
    عجله رو بذار کنار و برای خودت وقت بذار .تو حرکتت رو شروع کن مطمئن باش اگه واقعا خواهان تغییر باشی جهان به کمکت میاد و هر قدم بهت نشون میده چیکار کنی.

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.