صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط با فرزندان

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Fallah
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون من مشکلات ذهنی زیادی داشتم وحدود دوماهی با سایت شما آشنا شدم ومی خواستم کمکم کنید پسر جوانی دارم که بیش‌از اندازه رفیق بازه و همیشه سراین موضوع ناراحتی دارم وآشفته هستم ودختر نوجوانی دارم که برای این ناراحتی ها بی انگیزه ونا امیده واز شما خواهش می کنم که راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. نگران بچه هات نباش چون اونا مسير زندگى خودشونو پيدا مى كنن با امر و نهى كردن و ناراحت بودن اوضاع بهتر نمى شه…. به خصوصيات خوبشون توجه كن و بابت نعمتهاى زندگى ت شكرگزار باش
    لطفا فايلهاى رايگان رو گوش بده

freshte.ahmadi
    مشارکت کننده

سلام من یه خواهر۱۵ساله دارم که مدام از صبح تاشب سرش تو گوشیه اینستاگردی میکنه و خیلی عصبی شده یه ماه دیگه امتحان داره ولی هیچی نخونده از درساش عقبه و کلاس زبانشم دیگه ادامه نداد بخاطر همین گوشی و خلاصه خیلی داره به خودش آسیب میزنه حتی از لحاظ جسمی..و این برای همه خانوادمون خیلی اذیت کننده شده تصمیم گرفتم در طول روز گوشیشو ازش بگیرم یه تایم خاصی بهش گوشیشو بدم چون هرچقد بهش گفتم خودش نفهمید که نباید افراط کنه بنظرتون این کارم درسته؟؟یا بذارم به حال خودش باشه؟چون دنیا همیشه میگه کاریو انجام بده که دوست داری به شرطی ک به خودت و اطرافیانت اسیب نزنه ولی خواهرم داره به خودش و با پرخاشگریش به بقیه هم آسیب میزنه لطفا راهنمایی کنید چه کاری بهتره به نظر شما و دقیقا باید چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى تذكرهات فايده اى نداره و فقط باعث ناراحتى بيشتر خودت مى شه ، ولش كن

سوالت رو بايد در قسمت موضوع بپرسى نه در جواب يه سوال ديگه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هر آدمی مسیر زندگی خودش رو داره وهیچکس نمیتونه برای کسی تعیین کنه که چیکارکنه
    اتفاقا باید بهش بی‌توجهی کنید طوریکه انگار اصلا کارها ورفتارهاشو نمی بینید
    با زور واجبار و محدود کردنش فقط مشکلات رو بیشتر میکنید
    اون باید خودش به نقطه ای برسه که از رفتارهاش خسته بشه یا با تضادی روبرو بشه که متوجه اشتباهش بشه

هیچ‌کس به زور نمیتونه کسی رو تغییر بده.
    توجهتون رو از رفتارهایی که دوست ندارید ازش ببینید بردارید بذارید روی خصوصیات خوبش وهر جوری که هست بپذیریدش و برای وجودش به هر شکلی که هست سپاسگزاری کنید ونسبت به رفتارهاش حساسیت نشون ندید.
    به مرور که توجهتون رو بذارید روی خوبیهاش رفتارش بهتر میشه وخودش متوجه اشتباهش میشه.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.