صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط روابط با خانواده

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    sani11
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من خیلی غصه ی برادرام که جفت روحی خودشون پیدا نکردن و اصلا نسبت به ازدواج کردن گارد دارن رو میخورم. مادرم همش ناراحته و گریه میکنه خیلی وقتا با توجه به اینکه قوانین چطور کار میکنند براش توضیح میدم و یه مدت آروم میشه بعد باز به هم میریزه. نمیخکام مادرم اینقدر در رنج و غصه باشه. واقعا خودم عذاب میکشم‌ . میخوام همه خانوادم شاد باشن به چیز هایی که دوست دارن برسن. ولی اینو هم میدونم تا خودشون آماده نباشن این آگاهی ها براشون شفاف نمیشه و در این مسیر نمیان.
    نمیدونم چیکار کنم؟ چطور اون ها رو رها کنم و تمرکزم رو بذارم روی خودم و زندگیم

ياسمين
    مدیر

سلام. هركسى مسير زمينى خودش رو مى گذرونه و نبايد توى اين مرحله دخالت كرد….غصه خوردن هم اشتباهه اگر قوانين رو خوب درك كرده باشى مى دونى كه احساس خوب مساوى هست با اتفاق خوب. پس از لحظه هات لذت ببر و قدردان داشته هات باش ..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.نگران هیچکس نباش .توام داری کار مادرتو میکنی وغصه همه رو میخوری.اون خدایی که ما رو آفریده هیچ کدوم مارو به حال خودمون رها نکرده پس تو فقط مسئول خودت وکنترل افکارت وحفظ حال خوب خودت هستی
    پس اول توجهت رو از چیزی که دوست نداری بردار
    دوم تمرکزت رو بذار روی چیزهایی که میخوای
    سوم درسته که دوست داری خانوادت شاد باشن وغصه نخورن اما تا زمانیکه خودت این موضوع رو رها نکنی وحال واحساست رو خوب نگه نداری اونها هم هیچ تغییری نمیکنن.
    اگه بهت بگن تنها راهی که میتونی خانوادت رو شادتر ببینی اینه که روی خودت وخواسته هات تمرکز کنی چی کار میکنی این کارو نمیکنی؟پس همه چیز رو رها کن ایمان وباورت رو قوی کن وفقط فایل گوش بده تو که از درون قوی بشی انرژیت تغییر میکنه مطمئن باش خانوادت هم با تغییر انرژی خودت شادترن وشرایط خوبی پیش میاد.
    رها کن والان تصور کن داداشت زن گرفته ومامانتم خیلی خوشحاله وچهره ی خوشحالش رو در ذهنت مدام مرور کن وفقط روی باورهات کار کن.

sani11
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان و فاطمه جان از نکاتی که گفتین.
    میدونین همه توقع دارن من ناجی خانواده باشم. من همه رو جمع کنم. با مامانم گفت و گو داشتم که من هم درگیر زندگی خودم و چالش های زندگی خودم هستم نمیتونم انرژی مو بذارم برای بقیه‌.

ياسمين
    مدیر

بله تو اولويت زندگى خودت هستى پس قدر و ارزش خودتو بدون و براى خودت وقت بذار. اون وقت بقيه هم ارزش تو رو مى دونن و كارى بهت ندارن
    در ضمن ، پاى درددل كسى نشين. كاملا غلطه

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.