در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام عزیزانم من ۳۲ ساله هستم چند سال تو رابطه اشتباهی قرار داشتم که قبل ازدواج با اتفاقات تلخی تموم شد الان دوساله تو رابطه ای نرفتم و خیلی احساس تنهایی میکنم مدام روی خودم کار میکنم هفت ماهه شروع کردم سعی میکنم اشتباههات گذشته و رها کنم تا دوباره واسم پیش نیاد ولی خیلی موفق نبودم . معیار های ادم مورد نظرم و کتبی نوشتم ، جدیدا باشخصی اشنا شدم که خیلی به معیارهام نزدیکه احساس میکنم همونی هست که من سالها میخواستم خیلی ذهنم درگیرش شده چطوری رهاش کنم که به سمتم بیاد . من چون تجربه اشتباه وابستگی داشتم با احتیاط میرم سمتش مدام سعی میکنم وانمود کنم وابسته کسی نمیشم و به زور نمیخوام کسی و بدست بیارم چون دنبال رابطه طولانی و با دوام هستم ممنون میشم کمکم کنید تا با رفتار اشتباهم از دست ندم این ادمو .تشکر

ياسمين
    مدیر

در جواب سوال قبلى ت گفتم ، بايد انقدر روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كنى و با تنهايى خودت خوشحال باشى تا فرد مناسبى كه مى خواى سر راهت قرار بگيره

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام وانمود كردن به اينكه وابسته نيستي مهم نيست مهم احساس و فركانست هست بايد از درون احساس بي نيازي كني و با خودت و تنهايي و زندگيت حالت خوب باشه و احساس لياقت كني

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.