صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی رها کردن خواسته

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    sani11
    مشارکت کننده

سلام به همه ی دوستان
    من چند روزیه درگیر یک نتیجه و خواسته ام هستم.
    این رو میدونم که نباید وابسته به نتیجه باشم‌. میدونم که باید خواسته ام رو رها کنم و بهش نچسبم. میدونم باید ایمان داشته باشم‌. میدونم که با حس نگرانی و اضطراب و اینکه وای حالا میشه یا نمیشه اگه نشه چی میشه، خواسته ام ازم دور میشه.
    همههه ی اینا رو میدونم و آگاهم بهش. اما بدجوری دارم خودمو عذاب میدم سر رسیدن به خواسته ام. هی با خودم همه ی این آموزه ها رو تکرار میکنم یه نیرویی میگیرم و به ادامه کار و روزم میپردازم اما تا بهش فکر میکنم یاز به هم میریزم و درگیرش میشم.
    چی کار باید بکنم که بتونم واقعا خواسته ام رو فارق از نتیجه رها کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. به خودت بگو شد شد ، نشد نشد ! بسپر به خدا و اينو بدون كه جريان جهان جريان خير هستش….. همه چيز به نفع توست

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.یا میتونی تصور کنی به خواسته رسیدی والان اون خواسته رو داری وبراش شکرگزاری کنی که آخيش خداروشکر بهش رسیدم.یا اینکه تصور کن خواستت رو به بهترین ونزدیکترین اعضای خانوادت گفتی واونم گفته خیالت راحت من برات جورش میکنم هرموقع ذهنت رفت سراغ این فکر که چی شد با خودت بگو اونو که سپردم مثلا به بابام حله گفته هرجوری شده برات حلش میکنم.
    به نظرم فایل مقابله باعجله۲ رو هزار بار گوش بده

sani11
    مشارکت کننده

یاسمین جان واقعا ممنون از وقتی که برای پاسخ ها میذاری. چقدر این جمله که گفتی جریان جهان خیر هست بهم نیرو داد

sani11
    مشارکت کننده

فاطمه جان ممنون از راهکاری که دادی. فایل عجله رو هم حتما گوش میدم

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم. موفق باشى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم ??

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.