در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    الناز حجتي نيا
    مشارکت کننده

سلام بهترینا، بچه ها من در مورد رها سازی یه ابهامی دارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید،اینکه من یه خواسه ای رو دارم واین خواسه اولویت و هدف و همه عشقمه یعد من دارم تو این مسیر قدم برمیدارم و تلاشهای بیرونی لازم رو انجام میدم ولی نمیتونم بهش فک نکنم یعنی حتی اسمش رو هم از کس دیگه میشنوم قلبم میتپه از شور و شوقش میخوام بگم این خواسه من که مهاجرت به یه کشوره خاصه هر لحظه و هر لحظه تو ذهنم هس و من اینجوری نیسم که بخوام رها کنم یادم بره ،چون برای رسیدن بشم تلاش فیزیکی انجام میدم و در مورد این چه طور رهاسازی رو اعمال کنم!!و ااینکه الان من محدودیت زمانی ٢ماهه دارم که مدارک بفرسم و اینا،مرسی فراوون از وقتی که میزارین

ستاره
    مشارکت کننده

سلام عزیزم خواسته ای رو نوشتی و ارتعاشات متناسب اون رو فرستادی و اون رو لایق خودت دونستی
    و حالت رو خوب نگه میداری و با حس و حال خوب ارتعاش بفرس نه با ترس و لرز
    با زمان مشخص تعیین کردن
    باید دست کائنات رو باز بذاری و به کائنات ایمان داشته باش
    تو اگر ایمان داشته باشی مطمئن باش برات معجزه اتفاق میفته و حتی ممکنه زودتر از دو ماه اون اتفاقه برات بیفته
    سعی کن استرستشو نداشته باشی و به کائنات ایمان داشته باشی
    وقتی هم اون خواسته ات به ذهنت میاد با خودت بگو منکه بهش رسیدم و توی اون اتفاق تو ذهنت زندگی کن و حسش کن انگار واقعا اتفاق افتاده و تو داری توش زندگی میکنی
    میبینی که بعد توی زندگی واقعیت هم اتفاق میفته

Goli61
    مشارکت کننده

رها سازی این نیست که یادتون بره .رها سازی یعنی باور کنین بدستش اوردین و راحت زندگیتون رو بکنید .فایل تکنیک رها سازی رو گوش کنین کامل متوجه میشید .

محدودیت رو از ذهنت دور کن . فکر به فرصت دوماهه سبب میشه استرس بگیری .راحت باش .

تلاش فیزیکیت رو انجام بده با شور و شادی مثل سایر فعالیتهای روزانه بهش نگاه کن .یا اینطور بهش نگاه کن که انگار درست شده صد در صد اپلای شدین و شما داری کارهای رفتن رو انجام میدی.

از سناریو نویسی و شکر گزاری غافل نشو .تجسم کن لحظه تی که به کشور مورد نظر میرسی .هوا چجوریه صداهایی که تو فرودگاه میشنوی حسی که داری … اینا رو تجسم کن .یا حتی لحظه ای که خبر اپلای رو بهت میدن و حس و حال اون لحظه ات رو تجسم کن

ياسمين
    مدیر

الناز عزیز باید فکر زمان نباشى! در واقع عجله و نگرانى براى اون تاریخ مشخص باعث دور شدن تو از خواسته ت مى شه. لازم نیست تلاش فیزیکى بیش از حد انجام بدى و به هر درى بزنى تا کارهات انجام بشن… تلاش و تمرینهاى ذهنى ت رو بیشتر کن و احساس کمبود نداشته باش چون احساس کمبود و نیاز در واقع احساسات بدى ایجاد مى کنند…

پس از شرایطى که الان دارى راضى باش و در کنار انجام کارهاى مقدماتى مهاجرت ، حس و حالت رو خوب نگهدار و اطمینان داشته باش که در بهترین زمان به خواسته ت مى رسى …

Goli61
    مشارکت کننده

و باز هم ایمان داشته باش که اگر به هر دلیل در این دوماه اپلای نگرفتی خیلی زود معجزه ای اتفاق می افته و شما میری به کشوری که میخوای

parastookahrizi71
    کاربر

الناز عزیز سلام
    اینکه وقت تعیین میکنی خودش یه نوع استرس بهت میده که هرچقدر به اون تاریخ نزدیکتر میشی استرسِ در شما بیشتر میشه و اینم میدونیکه استرس باعث میشه ما از خواسته هامون فاصله بگیریم در آرامش کامل و اینکه باحال و حسِ خوب به زندگی فعلی خودت ادامه بده.

واینکه لازم نیست جسم فیزیکی خودت رو خسته کنی و به هر دری بزنی فقط کافیه با خواسته ات هم مدار بشی و حالِت با شرایط فعلیت خوب باشه همه خوشبختی ها رو در رفتن به اون کشور نبین و در همین لحظه از زندگی شکرگذار و خوشحال باش.

اینکه میگی نمیتونی خواسته ات رو رها کنی به این معنیه که به خواسته ات وابسته شدی و وابستگی به هر کس یا هر چیزی هم حس نرسیدن یا از دست دادن رو در ما به وجود میاره که همواره ترس و استرس در ما به وجود میاره شما سعی کن حس وحالت رو خوب نگه دار شکرگذار باش با خواسته ات هم مدار بشو نه وابسته مطمنن تکاملش رو طی کنی به بهترین شکل شرایط برات محیا میشه.

شرط رسیدن به هر خواسته ای طی کردن تکامل اون خواسته است پس برای رسیدن به خواسته هامون اول باید حس وحالمون خوب باشه بعد ارسال فرکانس خوب.هم مدار شدن با خواستمون.تصویر سازی.رها سازی.وحفظ حال خوب در لحظه.و انرژی و انگیزه لازم برای زندگی.

الناز حجتي نيا
    مشارکت کننده

اره عزیزم میدونم دقیقا میدونمم قوانین به جه شکل کار میکنه میدونم نباید وابسته ام باشم میدونیم رو زمان حساس نباشم اصلا فک نمیکردم تو این شرایط ذهنم غالب شه به دونسته هام
    ولی خیلی خوشبختم که میدونم جایی هس ،ادمایی از جنس عشق هسن که تو این شرایط هوامو داشه باشن بم یاداوری کنن قوانینو
    خیلی خیلی ممنون همه تونم

S S
    مشارکت کننده

]سلام دوست عزیز
    فقط سرشار از ایمان باش و در همه حال حس و حالتو خوب نگهدار والآن هم خواسته ات را تحقق یافته بدون و خیالت راحت باشه فقط آرامش آرامش آرامش
    می تونی با مدیتیشن آرامش خودتو حفظ کنی

lint.nilya
    مشارکت کننده

عزیزم اتفاقا خوبه که بهش فک میکنی ولی فکری که باورتو‌هروز قویتر کنه که بهش رسیدی…منظور از رهاسازی اینه که مدام تو ذهنت براش مانع نزاری و نگی اگه نشه چی…و درستش اینه هر لحظه بهش فک‌کنی و سناریو بسازی و شاکر باشی از وقوعش

parastookahrizi71
    کاربر

بهش فکر کن در درون خودت اون خواسته ات رو انجام شده ببین ولی به خواسته ات وابسته نشو رهاش کن وـحالت رو خوب نگه دار.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.