• این موضوع 4 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 4 ماه پیش بدست noura به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    noura
    مشارکت کننده

سلام، یکی از تضادهای بزرگ من این سواله که دنیا رنج و سختی داره یا پر از لذت و ارامش، حتی دنیا جان تو نوشته هاشون هم نوشتن منبع هستی جهان رو پر از لذت و آرامش آفریده و در پست ویتنام هم کپشن در مورد رنج و معنا دادن به اون رنج نوشتن، آیا این دو در مقابل هم هستن یا من متوجه نمیشم

ياسمين
    مدیر

سلام ، دنيا پر از زيبايى و نعمته ولى ما كانون توجهمون رو روى ناخواسته ها مى ذاريم و رنج و ناراحتى درست مى كنيم
    جهان جهان دوقطبى هستش و همه چيز كنار هم بايد باشه؛ فقر و ثروت ، گرما و سرما …..
    ما با انتخابهاى خودمون زندگى مون رو مى سازيم.اگر انتخاب ما توجه به مسايل ناخوشايند باشه ، شرايطى پيش مياد كه ببشتر با مسايل نازيبا مواجهه مى شيم
    ولى اگر توجهمون روى نعمتها، زيباييها ،سلامتى ، عشق و نكات مثبت باشه ، موقعيتهايى ايجاد مى شه كه از اين موارد بيشتر ببينيم و احساسمون بهتر بشه.

noura
    مشارکت کننده

ممنون از پاسخگویی سریعتون، من خودم علاوه بر فرمایش شما یه برداشتی هم دارم نمیدونم درسته یا نه، اینکه منظور از رنج کشیدن،شکنجه نیست ، میشه گفت یه زحمتی برای به دست آوردن لذت ، مثل رنج سفر که احتمال تاخیر ، ترافیک و مشکلات دیگه داره در عوض لذت سفر رو تجربه میکنی ، نه اینکه همینجوری تو خونه بشینی و فقط با مثبت فکر کردن خوشی بیاد سراغ ادم، چون پیش اومده تو بحث هایی بودم که مشکلات جامعه و بدبختی و فلاکت رو به این ربط دادن که این دنیا مکان رنج کشیدن هست ولی من قبول نداشتم به نظرم منظور قرآن از رنج همون برداشتم هست نه شکنجه ای که تحمیل بشه

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم
    بله همونطوره كه مى گى

noura
    مشارکت کننده

❤️❤️❤️❤️❤️

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.