در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Nastaran123
    مشارکت کننده

توی ایتالیا چندین ماه بیش یه رفراندوم برای کاهش سال‌های زندگی از 10 سال به 5سال تغییر کنه برای درخواست شهروندی من خیلی امیدوار بودم بارتنرم هم که ایتالیایی هست رای متبت داد ولی متاسفانه رفراندوم شکست خورد برای چی این اتفاق افتاد؟ من خیلی امیدوار بودم از ته قلبم گفتم جهان هستی برای من این رفراندوم رو گذاشت نمیدونم چرا انجام نشد؟

Monakahvand
    مدیر

گاهی جهان چیزی رو که ما فکر میکنیم بهترین راه هست ، به تعویق میندازه تا از مسیر بهتر به هدفمون برسیم. به دلایل زیادی ممکنه این اتفاق افتاده باشه که ما نمیدونیم . نباید مسیر رو برای جهان هستی مشخص کرد، در واقع باید اعتماد کرد به مسیری که اون برامون تعیین میکنه.

Nastaran123
    مشارکت کننده

دقیقا هیچ چیز بر اساس چیزیکه فکر میکردم بیش نرفت خدا برنامه ی بزرگترو بهتری برام داشت الان که فکر میکنم به تمام تجربه هایی که این چت سال مهاجرت داشتم بغص میکنم و خدا رو شکرمیکنم که هیچوقت تنهام نذاشت تو اوج نا امیدی همیشه درهایی رو برام باز کرد که فکرشو هم نمیکردم. من این جمله رو خیلی دوست دارم قبل مهاجرت مدام تکرارمیکردم گر خداوند من آنست که من میدانمشیصه رو دربغل سنگ نگه می‌دارد. مرسی عزیزم از جوابت و انرزی متبتت

Monakahvand
    مدیر

🙏🏼💜

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.