صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › رفتار دخترم
- این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 11 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
20/شهریور/1400 در 08:30 #41830
Gazel
مشارکت کنندهسلام.دختذ ۸ ساله دارم.مثل همه مادرا عاشقشم.اما خیلی هیجان داره برای همه چیز که فکر کنید و نمیتونه مدیریت کنه.همه از باباش تا همسایه ها یا دوستان ،گاهی یه کارهایی میکنه و باعث خجالتم میشه.و رود هم از طرف دوستاش گول میخوره و دوستاش اون رو میاندازن جلو و گفته هاشونو از طریق دخترم انجام میدم بعد میگن دختر من کرده.منم خسته شدم نمیدونم کی راست میگه کی دروغ.بسیار باهوش و خیلی حرکت میکنه .هیپر اکتیو
20/شهریور/1400 در 08:30 #45506Gazel
مشارکت کنندهگاهی میخوامت از دوستان فاصله بگیرم.به خاطر اینکه همه دختر عزیز من رو مقصر میدانند و من هم احساس گناه میکنم که مادر خوبی نیستم.حتی امروز یکی از دوستانش گفت .تو چقدر سختگیری مامان ما آن همه کارای بد میکنیم.هیچی نمیگه.
20/شهریور/1400 در 08:30 #45507Gazel
مشارکت کنندهکنترل هیجان دخترم رو چطور میتونم حل کنم.
20/شهریور/1400 در 08:33 #45508ياسمين
مدیرسلام. بچه ها آينهء والدين هستن.. بخش زيادى از اين تعاريفى كه از دخترت كردى در تو وجود داره. تنها كارى كه لازمه بكنى اينه كه روى احساس كافى بودن و دوست داشتن خودت كار كنى و تا مى تونى به خودت و دخترت عشق بدى. بدون قضاوت….
20/شهریور/1400 در 16:20 #45511Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .دخترت هیچ مشکلی نداره باورهای خودت راجع به دخترت مشکل داره .همونجور که میگی عاشق دخترم هستم با همه ی خصوصیاتش بپذیرش وبهش احساس گناه وعذاب وجدان نده که تو با این رفتارت منو خجالت دادی.
حتما این احساس گناه وعذاب وجدان در خودت وجود داره که شاید بگی نه اینطور نیست ولی حتما خودت همیشه مواظبی کاری نکنی باعث آبروریزی باشه یا همیشه میخوای مورد تایید دیگران باشی که دقیقا همینو از دخترت میخوای که همیشه جوری رفتار کنه که تو جلوی دیگران خجالت نکشی.درحالیکه دخترت عالی وبینظیره واون همیشه نمیشه طبق انتظار وتوقع شما رفتار کنه.
اول روی خودت کار کن به نظر وحرف کسی اهمیت نده فقط به شادبودن خودت ودخترت توجه کن هرجوری دوست داری زندگی کن وبرای حرف مردم ذره ای ارزش قائل نشو .
اتفاقا همیشه حمایتش کن وتشویقش کن وبهش افتخار کن که دختر هیجانی داری ومطمئن باش تو بهترین مادر واسه دخترت هستی به شرطی که اول خودت رو دوست داشته باشی ودوم دخترت رو هرجوری که هست بپذیری با هر تفاوتی که داره .دخترت رو به هیچ عنوان با بچه های دیگه مقایسه نکن وفقط بهش عشق بده
باورهای غلطت رو راجع به دخترت برعکس کن بنویس وبابت وجود ارزشمندش در زندگیت هرروز شکر گزاری کن
تا میتونی روی خودت کار کن .احساس گناه وعذاب وجدان. ومقایسه کردن رو از زندگیت حذف کن .
در آخر اگه دوستانی که خودت گفتی مدام میخوان بهت نشون بدن که بچه های ما خوبن وبچه ی تو مشکل داره ارتباطت رو باهاشون کمتر کن وکاری رو بکن که فقط به خودت ودخترت خوش بگذره.
برای کنترل هیجان دخترت میتونی کاری رو که بهش علاقه منده رو تشویق کنی انجام بده یا حتی کلاس ببریش چه ورزشی چه هنری وفقط وفقط تشویقش کنی. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.