صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط رفتارهای بد دیگران

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام و احترام ،من یه سوال داشتم ،چندوقتی که روخودم دارم کار میکنم چندین بار به مسأله به شکل های مختلف بوجود اومده درحالیکه قبلا اینطوری نبود ، چندنفر از دوستان صمیمی و آدم های آشنا با رفتار بد و طلبکارانه ای که انگار ما مورد ظلم قرارشون دادیم حقشون رو در مورد های مختلف ازمن وهمسرم می‌خوان ، مثلا قراری رو با دعوا عنوان کردن که اصلا بین مون نبوده وما اصل قصد بدی راجع بهش نداشتیم وسو تفاهم بوده ازاول واونا طور دیگه ای برداشت کردن وخودشون تصمیم گرفتن باخودشون که اینطوری بامارفتار کنن، صاحب خونه ،طلبکار،دوست ،رفیق صمیمی ….و اعصاب منو واقعا بهم میریزن ، وقتی مورد بازخواست قرار میگیم‌برا کاری که نکردم یا حداقل قصدناراحتی کسی رو نداشتم، گفتم این چندروز فکر کنم شایدباور غلطمو پیداکنم تاتکرار نشه ،اما مطمان نیستم ،میشه راهنماییم کنین یاسمین جون وفاطمه جون ،ممنون میشم

ياسمين
    مدیر

سلام. اتفاقى كه دايم تكرار مى شه قطعا پشتش چند باور غلط هست. درسته كه شما قصد بدى نداشتيد ، ولى فركانسى كه فرستاديد و باورهايى كه داشتيد ، اين اتفاقات رو رقم زده. از اونجايى كه سيستم جهان انعكاسى هست ، شما افراد و شرايطى رو مى بينيد كه آينهء درونتون هستند. مهمترينش ، احساس عدم لياقته. توى اعماق ذهنتون ، خودتون رو شايستهء يه زندگى عالى با روابط خوب و امثال اين نمى بينيد. از درون احساس ناكافى بودن داريد و خودتونو سرزنش مى كنيد پس آدمهاى طلبكار همراه با خشم و ناراحتى سر راهتون ظاهر مى شن.. و همونايى كه باهاتون صميمى بودن بُعدى از شخصيتشونو نشون مى دن كه مشابه درون خودتونه !! روى خودباورى تون كار كنيد و توجهتونو بذاريد روى خوبيهاى افراد و زندگى تون …..

Raha29
    مشارکت کننده

متشکرم ?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.توجهت رو از اینجور آدمها بردار بذار روی خودت وزندگی خودت.خودتو درگیر حاشیه هایی که اصلا کمکی به زندگیت نمیکنن نکن ..چون فقط با خراب کردن حس وحالت باعث میشی از اینجور موارد بیشتر ببینی.اگه معاشرت باهاشون داره به زندگیت لطمه میزنه ازشون فاصله بگیر به شکل غیر مستقیم یا مستقیم هرزمان با بهانه های مختلف جایی که هستن نرو ولی به جاش روی خودت واعتمادبه نفست کار کن چون تا زمانیکه از درون به حال خوب وحس لیاقت نرسی دوباره همین اتفاقات با اشخاص جدید تکرار میشه.
    جهان آینه ی درونته.درونت رو با گوش دادن به فایلها کار کردن رو اعتمادبه نفست درست کن اونوقته که آدمای درست وخوب میان سر راهت.
    باور غلطت نشستن روی صندلی قربانیه که ما خوبیم بقیه اذیت میکنن طلبکارن اینو برعکس کن بنویس من خودم مسئول هر رفتار وهر اتفاقی هستم پس باید بدون سرزنش کردن خودم روی باورهای کار کنم.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.