• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    samim_af
    مشارکت کننده

سلام من تمرینات کوچینگمو باید انجام بدم و مقاومتای هم تنبلی و اهمال کاری دارم برای انجامشون و هم کمالگرایی یعنی اینکه تمرین خیلی عالی انجام بشه مثلا مانترا ها مثلن اینکه ذهنم میگه من انجام دادم پس اون حسه خیلی خیلی خوبه کوو
    و اینکه درطول روز همش فکر میکنم خیلیی فکر میکنم و به فکرا میچسبممم خیلی و اصلن حرف های ادمارو متوجه نمیشم وقتی باهام حرف میزنن و به دمبال مشکل میگردم گه چرا نمیفهمم حرفای بقیه رو بعد میگم باید تمرین انجام بدم تا بتونم در زمان حال بیشتر باشم ایا مراقبه خوبه بکنم چون ازینکه فکرامو نمیتونم مدیریت کنم خیلی اذیت میشم

ياسمين
    مدیر

سلام. بله مراقبه خيلى خوبه درضمن اگاهانه حواست رو بذار روى زيباييها و نكات مثبت هرچيزى..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.تنبلی در همه مون گاهی پیش میاد یکی بیشتر یکی کمتر
    اینکه بتونی خودت رو مقید کنی به انجام تمرین اون مهمه
    از قدمهای کوچولو شروع کن اگه باید تمرین انجام بدی به ذهنت بگو باید الان همه ی کارها رو بذاری کنار وفقط تمرینتو انجام بدی و وقتی انجام دادی خودتو با یه چیز کوچیک مثل خوردن بستنی تشویق کن بذار ذهنت با تشویق بیشتر به سمت تمرین بره
    درباره کمال‌گرایی که گفتی حتما حتما بذارش کنار و با وجود اینکه شاید حست خوب نشه تمرینات رو حتما ادامه بده
    مثل این میمونه که تو دو روز ورزش کنی وبگی چرا لاغر نشدم .هرچیزی زمان میبره ولی اگه مداوم انجام بشه قطعا نتیجه میده
    تمرینات رو برای رسیدن به چیزی انجام نده فقط انجام بده و توجهت رو از نتیجه بردار به وقتش که تو قوی‌تر ادامه بدی نتایج بدون هیچ زور زدنی میان
    مراقبه هم خیلی خیلی عالیه فقط اونم نیاز به تکرار وتداوم داره
    یه کم باید سختی رو به جون بخری ،تغییر سخته اما خیلی لذت بخشه.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.