صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › رسیدن به خواسته
- این موضوع 8 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست
Goli61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 13:13 #41286
yasmina
مشارکت کنندهسلام دوستان.. برای رسیدن به خواسته ای که باید در یک زمان مشخصی واسمون اتفاق بیفته باید بیشتر چه تمریناتی رو انجام بدیم؟مثلا من خواسته ای دارم که میخوام ۵ماه دیگه در یک زمان مشخصی که خودم میخوام اتفاق بیفته واسم..اما در حال حاضر هیچ کدوم از موارد مورد نیاز برای رسیدن به اون خواسته ام رو ندارم و نشونه ای هم ندیدم..ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم?
28/اسفند/1399 در 13:18 #43833ياسمين
مدیرسلام. همین که مى خواى توى زمان مشخصى اتفاق بیفته یعنى براش عجله دارى و کم کم که به اون تاریخ نزدیک مى شه دلهره و نگرانى ت از انجام نشدنش بیشتر مى شه! باید علاوه بر باوراى صحیح، احساست رو هم خوب کنى یعنى اصلا نگرانش نباشى و بعد از تمرین و تمرکز روى اون، رهاش کنى تا خدا در بهترین زمان برات فراهم کنه…
28/اسفند/1399 در 13:18 #43834ilin
مشارکت کنندهعزیزم اگر همین از همین الان نسبت به این خواسته حالتو خوب نگه داری و به وقعش ایمان داشته باشی و رهاش کنی حتی شاید زودترم اتفاق بیفته…چیزی که مهمه باور کنی
28/اسفند/1399 در 13:19 #43835ستاره
مشارکت کنندهسلام
تو درخواستت رو بده و راجبش تمرین انجام بده و تصویرسازی کن
ولی خودتو وابسته اش نکن
و استرس و عجله نداشته باش تو از همین الان براش مشخص کردی زمانشو ینی همین الان عجله داری
مهم اینکه تو اون رو انجام شده ببینی و درخواست و تمرین انجام بده
وقتی اون میاد تو ذهنت باخودت بگو من که بهش رسیدم
و بقیه کاراتو انجام بده هی به اون نچسب و نگرانش نباشن
تو درخواستتو دادی و الان حالتو خوب نگه دار و احساس خوب نسبت به اوضاع الان خودت داشته باش
شکرگذاری انجام بده
به خواسته ات هم به موقعش میرسی
کائنات براساس احساست تشخیص میده که ایا تو اماده دریافتش هستی یا نه
پس احساست رو همیشه خوب نگه دار28/اسفند/1399 در 13:19 #43836S S
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز
حس و حالت را خوب نگه دار وبا سپاسگزاری حس کن الان به خواسته ات رسیدی وداری باهاش زندگی می کنی با این حس دیگه اصلا نگران نیستی
من ایمان دارم با این روش در زمان مناسب حتی زودتر از زمانیکه می خوای به خواستت می رسی28/اسفند/1399 در 13:20 #43837parastookahrizi71
کاربردوست عزیزم سلام.
عجله باعث میشه ما از اون خواستمون دور و دورتر بشیم باید عجله رو از خودت دور کنی و اینکه زمان مشخص نکن برای رسیدن به هر خواسته ای باید تکامل اون خواسته رو طی کنیم تا نتیجه مطلوب داشته باشه.
شما خواستتو بنویس با حس وـحال خوب و اینکه خودت رو به اون خواسته وصل نکن یعنی اینکه از تکنیک رها سازی استفاده کنید.و همش تاریخ مشخص نکن برای رسیدن به خواسته چون باعث ایجاد استرس و دلهره میشه.28/اسفند/1399 در 13:20 #43838Mo1353
مشارکت کنندهشما فقط خواستتو در نظر بگیر زمانش و اینکه چه جوری انجام بشه دست ما نیست.هر وقت یاد بگیری در لحظه زندگی کنی و لذت ببری و به نتیجه و زمان بی اعتنا باشی حتی زودتر از اونی که فکر کنی اتفاق میفته
28/اسفند/1399 در 13:22 #43839Goli61
مشارکت کنندهخواسته ها معمولا ناگهانی و با یه حالت معجزه مانند بدست ما میرسن اینطور نیست که از الان معلوم باشه پنج ماه دیگه به خواسته مون میرسیم یا نه
برای درخواستهات زمان تعیین نکن .فقط در خواستت رو بگو یا بنویس و رهاش کن کائنات در بهترین زمان اون رو برای تو میاره
ویوئوهای جول اوستین رو ببین .همش داره میگه که اگه الان هیچ شرایطی نداری که به خواسته ات برسی دلیل بر این نمیشه که خدا برنامه و راهی برای رساندن تو به خواسته ات نداشته باشه
شما نمیدونی چه زمانی برات بهترین زمانه که به خواسته ات برسی بسپرش بدست کائنات
راه رسیدن به خواسته کلا اینه که خواسته ات رو واضح و روشن بنویسیش و رهاش کنی .تکنیک رها سازی خیلی واضح در فایلهای رایگان توضیح داده شده و هیچ ترس و اضطرابی راجع به بدست اوردنش نداشته باشی .در بهترین زمان بدستش میاری28/اسفند/1399 در 13:22 #43840Goli61
مشارکت کنندهدر همین مورد دنیا جان یه فایلی دارن که وقتی سرعت سرعتگیر میشود … اون رو گوش کن درخواستت رو هم با تکنیک انجام بده مبرسی بهش
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.