صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › رسیدن به خواسته
- این موضوع 6 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 5 ماه پیش بدست
parastookahrizi71 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28/اسفند/1399 در 13:33 #41288
z1398
کاربرباسلام وتشکرازدوستان.سوالی که داشتم اینکه من میخوام خونه بخرم.درخواستمو با جزییات خونه ای که میخوام نوشتم.عجله ای واسه زودتر خریدن ندارم.وحس خوب وباورهام سعی میکنم خوب نگه دارم .الان یه خونه دیدیم که از اونی که خواستم بزرگترولی ویژگی هایی که خواستم مثل داشتن مطبخ وهمون قیمتی که میخواستم و..نداره .همسرم میگه همینو بگیریم .نمیدونم چکار کنم.لطفا راهنماییم کنید.متشکرم
28/اسفند/1399 در 13:35 #43849S S
مشارکت کنندهسلام اگه درخواستشو با جزئیات دادی بهش می رسی به شرط این که عجله ای نداشته باشی و حستو خوب نگه داری و به فراوانی کائنات ایمان داشته باشی و خودتو لایق خواسته هات بدونی منم وقتی می خواستیم خونه بخریم تمام جزئیات خونه ای که می خواستم را نوشته بودم و خداروشکر الان که به نوشته هام نگاه می کنم می بینم خودم خلقشون کردم و تو همون خونه تصوراتم دارم زندگی می کنم چون حس و حالمو خوب نگه داشته بودم و ایمان داشتم به همون جزئیاتی که نوشتم می رسم
28/اسفند/1399 در 13:35 #43850ياسمين
مدیردر ادامه صحبتهاى سوسن عزیز
توجه و تمرکزت رو بذار روى خونه اى که دوست دارى و کارى به حرف کسى نداشته باش. اگر باور و احساست درست باشه به اون چیزى که مى خواى مى رسى28/اسفند/1399 در 13:36 #43851lint.nilya
مشارکت کنندهعزیزم اگر همین خونه هم حال شمارو خوب نگه میداره میتونی بخری و بعدا تغییراتی که میخوای و انجام بدی …همه جزئیات یه جا شاید فراهم نشه و شایدم باید خیلی صبور باشی …
28/اسفند/1399 در 13:37 #43852ستاره
مشارکت کنندهسلام عزیزم
اگر واقعا حس و حالتون خوب هستش ادامه بدین و صبور باش
همین الان برو همه جزئیاتی و ویژگی هایی که واسه خونه ات نوشتی و تصور کردی نگاه کن
ببین تا چند در صد از ویژگی های که این خونه داره با تصورات و درخواست تو مطابقت داره؟
اگر تا هشتاد درصد به بالا اون ویژگی هارو این خونه داره خب بخرین و تغییرات دیگه رو خودتون مطابق میلتون انجام بدین
بازم این بستگی به حس و حال شما داره
اگر ایمانتون قوی هستش که خونه ای با صد در صد مطابق با درخواستتون به دست میارین
کوتاه نیاین و صبور باشین
به احساستون مراجعه کنین و ببینین حستون به این خونه دقیقا چی هستش28/اسفند/1399 در 13:38 #43853Goli61
مشارکت کنندهباور داشتی که این خونه مال توعه ؟ اگر شوهرت از لحاظ هزینه مشکل نداره بخرش بعدا تغییرات ایجاد کن درش
من هم یه کاری میخواستم انجام بدم قیمتی که مشخص کرده بودم نشد گرونتر شد ولی نتیجه بی نظیر بود.
نمیدونم شاید قراره این خونه همون حسی رو بهتون بده که از داشتن خونه ای که تو ذهنتون داشتین دوست داشتین بهتون دست بده
اگر حس خوبی دارین از خرید این خونه دیگه شک نکنین ولی اگه حس بدی دارین بهش ردش کنین .
ولی اگه دیدی دوسش نداری خونه رو به زور تحملش نکن و لیشتر بگرد .از اون گذشته تا قول نامه کردنش هزارتا اتفاق ممکنه بیفته که شما رو به خواسته تون برسونه28/اسفند/1399 در 13:39 #43854parastookahrizi71
کاربردوست عزیز اگه باور و اعتقادت روـتقویت کنی مطمن باشه به خواسته ات میرسی.
شما به نوشتن وـتصویر سازس خونه دلخواهت ادامه بده و اگر هم با این خونه حست خوبه و میپسندی ولی خونه خواسته هات نیست خونه رو بخرید وـهمچنان هست روـخوب نگه دار که در اینده به اون خونه دلخواهت میرسی.
فقط باید روی باورت و احساسِ درونیت بیشتر کار کنی تا به خونه دلخواهت برسی.
ما فقط کافیه با حس خوب درخواستمون رو به کائنات بفرستیم دیگه برای کاینات فرقی نداره ما درخواست یک فنجان قهوه دادیم یا جِت اختصاصی کاینات فقط میگه فرمانبردارم سرورم.
من همیشه این حرف دنیا جون رو تکرار میکنم توی ذهنم وقتیکه درخواستی دارم و ذهن منفی من شروع میکنه به منفی بافی سریع میگم من حتما به خواستم میرسم وـحسم رو خوب نگه میدارم وبه گفته دنیا جون که میگه ما فقط باید درخواست کنیم برای کائنات فرقی نداره ما درخواست یه فنجان قهوه بدیم یا یک جِت اختصاصی کائنات فقط میگه فرمانبردارم سرورم. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.