صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی رسیدن به خواسته ها

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    z1398
    کاربر

باسلام.سوالی که داشتم اینکه که توفایل من عاشق پولم گفته شده ارزوهای منطقی تون رو بنویسید یعنی یه خواسته باید منطقی باشه تابهش برسید اما توورکشاب خلق رویا ۱۰۷ ارزو گفته شده خواسته هرچی میتونه باشه.شما هرچیزی روازکاینات میتونید درخواست کنید حتی اگرخواسته هاتون غیرممکن باشند.اینا باهم درتضادند.متشکرم

ياسمين
    مدیر

سلام. خواسته یا ارزو مى تونه هرچیزى باشه
    ولى شما به خواسته اى زودتر مى رسید که براى ذهنتون قابل باور باشه
    هرقدر بیشتر روى ذهن کار کنید، به خواسته هاى بیشترى دسترسى پیدا مى کنید…

ستاره
    مشارکت کننده

ببین عزیزم توی اون لیست ارزوهای که داری اون چیزی که تو ذهنت میاد و دوستش داری ولی ممکنه برای ذهنت قابل باور نباشه اما تو میتویسی تو ممکنه یادت بره اما کائنات هیچ وقت یادش نمیره تو توی این مراحل رشدت که داری روی خودت و باورهات و قوانین کار میکنی میفهمی که هیچ چیز محالی وجود نداره و کم کم برای ذهنت قابل باور میشه

تو خواسته هاتو مینویسی و کم کم تکاملت رو طی میکنی و اون ارزوهای که برای ذهنت غیرقابل باور بوده کم کم قابل باور میشه هدف اینه که ذهن شما رشد کنه و تکامل خودش رو برای رسیدن به ارزوها طی کنه

درمورد خواسته های قابل باور و معقول هم اینو بگم که شما اون رو ی هدف میدونی که حتما بهش برسی و میشینی براش برنامه ریزی میکنی برای ذهن خودت و هی راه حل بهت نشون میده کائنات و بهت حس و حال خوب میده و شما با ارامش برای رسیدن بهش تلاش میکنی و تصویرسازی میکنی و یهو میبینی معجزه اتفاق میفته و ارزوتون خیلی زود براورده میشه

شما تو ارزوهات هرچیزی رو که میخای بنویس فرقی نمیکنه محال غیرمحال چون کائنات یادش نمیره و شما باید تکاملت رو طی میکنی و بهش میرسی
    برای خواسته های معقول بنویس و تصویرسازی کنید و حس و حالتون رو خوب نگه دارید و رهاش کنید و به سخاوتمندی کائنات ایمان داشته باشید
    قطعا بهشون میرسید?

parastookahrizi71
    کاربر

سلام دوست عزیز خواسته منطقی یعنی اینکه برای اون خواسته ات تلاش کنی تا بهش برسی نه اینکه مثلا بخای رتبه یک کنکور بشی ولی هیچ تلاشی نکرده باشی و لای کتاب رو باز نکرده باشی.

شما خواسته هاتو هر چیزی که آرزوشو دارید رو بنویسید چه محال وـچه غیر محال توی دفترت با حس وحال خوب ثبت کن شاید بعد مدتها که بری سراغ این۱۰۷تا خواسته متوجه بشی که چندتاش برآورده شده و یا اینکه از خوندن بعضی خواسته هات تعجب کنی و از خودت بپرسی من کی اینا رو با این دقت و حوصله نوشتم.

من از لیست۱۰۷آرزوم فعلا۶۸تا رو نوشتم و دیشب که به دفترم نگاه کردم دیدم که ۳تا از خواسته هام برآورده شده و اینکه اصلا یادم نبود که توی دفترم این ۳تا خواسته رو ثبت کردم.

sahar1410
    مشارکت کننده

ب گفته دنیا بعضی از خواسته ها برای ذهن منطقی ما غیر ممکن و غیر قابل باوره اما برای کاینات اینطور نیست.
    و طبق قانون جهان هرچیزی ک خواسته ماست برای رسیدن بهش بهتره بنویسی تا عینیت پیدا کنه و بهش باور داشته باشی ی ایمان واقعی.و طوری رفتار کنی انگار برای هر تقاضایی عرضه ای وجود داره بدون ترسو نگرانی
    من خودم برای مجاز شدن در رشته مورد علاقم تو کنکور امسال لباس مناسب کنار گذاشته بودم اماده جشن گرفتن بودم و از قبلش ب خانوادم اطلاع دادم ک دور هم جمع شن برای ی اتفاق خوب انقدر باورم قوی بود ب کاینات ک میدونستم با کارایی ک من انجام میدم چیزی خلاف خواسته من اتفاق نخواهد افتاد

Goli61
    مشارکت کننده

بله خواسته منطقی براورده میشه .زندگی روی مریخ برای چند سال یه خواسته منطقیه چون روزی ممکنه محقق بشه ولی اینکه از توخونه ت یواشکی بشنوی که مثلا توخونه همسایه کوچه پشتی چی میگن خواسته غیر منطقیه .بچه بودم یه زمانی خیلی این چشم برزخی و تینا مشتری پیدا کرده بود . تو یه جمع خانمانه یه زنی تعریف میکرد میگفت شوهرم چله میگیره و شیوه مرتاضها رو پیش گرفته که چشم برزخی پیدا کنه به قول خود اون خانوم و بتونه توخونه مردم و روابط خصوصی زن و شوهرا رو ببینه …خیلی رذالته ولی حقیقت داره ؛خب این یه خواسته غیر منطقیه .براورده هم نمیشه .الان شوهر اون خانم رو بعضی وقتها میبینم که دیگه فلاکت شده …اگه به جای اون خواسته منفی و غیر ممکن میخواست که سالم بمونه همیشه فک کنم الان سالم بود ?????
    ولی من اصلا موافق نیستم که شلوغ کنیم و به دیگرا بگیم اره قرار اینجور بشه و …هر وقت نتیجه اومد ببینن و خوشحال بشن

Goli61
    مشارکت کننده

آره ????یادمه سال دوم دبیرستان یه ست مبل رو خیلی با جزییات اول کتاب فارسیم نقاشی کشیده بودم ???چند سال گذشت چند سال منظورم ۱۲ سال اینطوراست .یه روز تو پذیرایی تکیه به دیوار نشسته بودم کل فضای پذیرایی رو بروم بود یهو یاد اون نقاشیه افتادم ناخوداگاه یهو دیدم وااای وااای همون مبلا که من اون ستل کشیده بودم و اصلا دیگه یادم رفته بود ازشون الان دورتادور پذیراییم چیده شده
    همون مدل همون پایه ها همون دسته و همون مدل دکمه های تزیینی …من یادم رفته بود ولی کائنات یادش نرفته بود .???

بعضی وقتها این کاراهم لازم نیستا … یهو میبینی یه کلام رو‌گفتی راجع به خواستت یا یه فکر از خواسته ات از ذهنت گذشت و یادت رفت ازش دیگه ؛میبینی دو روز بعد بدستش اوردی .من برام پیش اومده
    از یه فنجان قهوه تا مسافرت به کره ماه تا بدست اوردن جت شخصی و …همه میتونن خواسته ی منطقی باشن

ستاره
    مشارکت کننده

مهم ترین چیز در این مورد اینکه واقعا ذهن رشد کرده باشه
    وقتی ذهن اماده نباشه میگیم در تضادن
    در صورتی که چیز غیرممکنی وجود نداره
    باید تکامل طی بشه قوی شدن و رشد کردن مطرح هست

بنظرم در بین این صحبت های دوستان حرفای سحرجان و امادگیش و تدارکش برای قبولی کنکور
    میتونه خیلی انگیزه بخش باشه
    واقعا من که خوندم اون شادی رو حس کردم
    و برای منم انگیزه شد که برای ازمون و قبولیش تدارک ببینم

Fatemeh513
    مشارکت کننده

عزیزم از دید تو غیر ممکنه ولی جهان هستی و کائنات براشون فرق نمیکنه تو چی خواستی…شما هر خواسته ای داری بنویس..و حالت رو هم خوب نگه دار..و سعی کن اون خواسته ات رو باور کنی

تصویر سازی خواسته هم مهمه ..اینکه تصورش کنی که به دستش آوردی و البته اگر خواسته ای مستلزم تلاشه ..براش تلاش کن با انجام این کارها یقینا بدستت میرسه

anna kholerdi
    مشارکت کننده

دوستان به نظرم برای عینیت پیدا کردن و تحقق خواسته ها که البته بعضی قابل باور و بعضی دور از دسترس به نظر میان نوشتن با جزییات میتونه کمک کننده باشه یعنی زمانیکه بتونیم جزییات بیشتری رو درباره خواسته مون ترسیم کنیم برای ذهنمون هم قابل باورتر خواهد شد هرچند به قول دوستان ما در جریان تکامل و رشد فردی،ظرفیت هامون بیشتر میشه و اون خواسته ها شدنی

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.