• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 4 ماه پیش بدست Raha29 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام روزبخیر
    من بارها در مورد اینکه رسالت شغلیم چی هست نوشتم ،پرسیدم ودرتلاش بودم که بدونم چیه ،یه نشانه ای دریافت کنم ،همه فایل های رایگان روهم حدود شش ماهه دارم گوش میدم ، دلم میخواد یه منتور سبک زندگی بشم مثل دنیا جون به سبک خودم ،اما سبکم رو هنوز پیدا نکردم ، تواناییام زیاده و انرژی واگاهیم اما نمی‌دونم باید ازکجا شروع کنم که به مسیر درستی هدایشون کنم ،الان هزینه مشاوره گرفتن با دنیاجون رو ندارم ویکی از خواسته های مهمم خرید ورکشاپ پول کوانتومیه وکار کردن رو باور های پولیمه ، گرچه از فایل های رایگان مرتبط خیلی استفاده کردم اما دستاوردام بیشتر آرامش و امید بودوکمی کمک به موقع مالی اما اینقدرچالش مالی بزرگ بود برامون که گم شد توی بدهی و.. بعداز تضاد خیلی سخت مالی که داشتیم و هنوز سرپا نشدیم …می‌دونم که باید یکاری انجام بدم ودرامد کسب کنم واقعا ، اما دیگه نمی‌دونم چطوری ..لطفا راهنمایی کنین

ياسمين
    مدیر

سلام. هنوز بايد روى باورهاى احساس لياقت و باورفراوانى كار كنى. وقتى قوى بشى ايده ها به ذهنت ميان. روى يك روش درامد فوكوس نكن راه رو باز بذار

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جون ولی من نمی‌دونم دقیقا چه رسالت شغلی دارم واینی که دوست دارم آیا درسته یانه ، سوالم اینه که نباید شروع کنم چون هنوز خودم دستاوردقوی ای ندارم ؟پس باید چیکار کنم

zahra.
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.من دقیقا این سوال و از دنیا جون پرسیده بودم.شما شروع کن،قدم بردار.جهان راه ها رو بهت نشون میده.شما برای بدست اوردن درامد فقط شروع کن،حالا هرکاری که تو مسیرت قرار گرفت بعد ذهنت آروم تر و بازتر میشه ایده ها به سمتت میان

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم زهراجون ❣️

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.