در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزیز
    من یه ۱ ماهی هست ک دارم ویسای دنیا جون رو گوش میدم و تو مسیر تغییر هستم هر اتفاقی ک میوفته یا هر حرفی ک زده میشه من میخوام از دیدگاه قوانین بهش نگاه کنم و از اون دیدگاه دربارش صحبت میکنم اما یه چند وقتیه اطرافیانم بهم میگن یه حرفای عجیبی میزنی و ما داریم از یه چیز دیگه صحبت میکنیم و حس میکنم همش در حال ناراحت شدن از من هستن خودم دوس ندارم اصلا کسیو برنجونم.. ولی انگار حرف منو نمیفهمه کسی البته حقم دارن.. لطفا یه راهکاری بدین این قضیه یکم منو اذیت میکنه..

ياسمين
    مدیر

سلام. اين مسئله كاملا طبيعى هستش. توجه نكن و به گوش كردن فايلها ادامه بده فايل رايگان “واكنش ديگران به تغييرات من “رو هم گوش كن
    براى افزايش اعتمادبنفست هم وقت بذار تا نگران نظر ديگران نباشى..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

بهتره که راجع به چیزایی که داری یاد میگیری وقوانین زیاد صحبت نکنی چون دیگران به دلیل اینکه در مداری که تو قرار داری نیستن و متوجه حرفات نمیشن یا شاید به قول خودت ناراحت بشن یا بخوان مسخره کنن تو فقط توجهت روبذار روی خودت و نخواه که دیگران رو قانع کنی که تو درست میگی البته یه مقدار که بری جلوتر فایلهای بیشتری گوش بدی واعتمادبه نفست بره بالاتر دیگه نظر هیچکس وهیچ چیز برات اهمیتی نداره.پس بدون توجه به دیگران ادامه بده.مهم اینه که حال خودت خوبه وخودت لذت میبری.

Sepidlng
    مشارکت کننده

موفق باشی دوست من. من هم اوایل همین چالش رو داشتم و همین طور که یاسمین جان گفتند کاملا طبیعیه . سعی کن اصلا بروز ندی چی یاد گرفتی و افکارت رو برای خودت نگه داری. چون اول راهی ممکنه حرفای دیگران روت تاثیر بذاره پس راه خودتو برو. کاری نداشته باش کی چی میگخ و چی فکر میکنه.

Sahar1380
    مشارکت کننده

ممنونم از جوابای خوبتون?

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.