صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط راهکار برای تغییر یک باور غلط

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Fariba Ghaderinezhad
    مشارکت کننده

سلام. من متوجه شدم یه باوری تو ذهنم دارم که فک میکنم از فیلم‌ها و سریال‌ها گرفتمش و اونقد این باور قوی‌ه که تو همه روابطم تاثیرش رو‌ میبینم. اینکه تو همه فیلما یه دختر خوب عاشق یه پسری بوده و اتفاقا اولش هم با هم خوبن اما بعد پسره عاشق یه دختر خیلی متفاوت و فشن و‌خوشگل‌تر و خاص‌تر میشه و میره با اون و با هم خوشبخت میشن و دل این دخترِخوبِ داستان رو میشکنن. این باور که این اتفاق میفته اونقد تو من ریشه‌دار و عمیق شده که نمیتونم بگم اما نمیدونمم چطوری باید عوضش کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین!

ياسمين
    مدیر

سلام. مهمترين مسئله اينه كه روى باور اعتمادبنفس و عزت نفست كار كنى. توى سايت ٦ فايل در اين مورد هست حتما گوش بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

علاوه بر اعتمادبه نفس قوی میتونی بگردی ببینی خیلیها که دوروبرهممون هستن وقطعا هستن دختر وپسری که خیلی رابطه ی خوبی باهم دارن وخیلی خوشبخت هستن کم کم با دیدن رابطه خوب اونها میبینی که همیشه اونطوری که تو فکر میکنی نیست ومهمترین چیز رابطه ی خودت با خودت هست اینکه چقدر به خودت عشق میدی همونقدر طرف مقابل بهت عشق میده ودیگه به فکر رابطه با کس دیگه نمیوفته.فیلم وسریالها رو تعطیل کن اکثرشون باور غلط منتقل میکنن.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.