صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی راههای عاشق جسم و روح عزیزمون شدن

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 10 ماه پیش بدست rahele به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    rahele
    مشارکت کننده

سلام قشنگا?
    ما میدونیم که جسم ما معبد ماست
    از برکت وجود این جسم به مهمونیِ جهان و این سفر زمینی اومدیم
    و باید ازش درست مراقبت کنیم و ازش لذت ببریم
    حالا با علم به همه اینا چطوری بیشتر جسممو دوست داشته باشم و این حس عشق عمیق به خودمو تو وجودم نهادینه کنم؟ جسمم، بُعد فیزیکی وجودم که میخام خییلی بیشتر دوسش داشته باشم،اگه دوستانی که آگاهی دارن جواب بدن ممنون میشم??
    مساله بعدی اینکه میگم خدا تو وجودمه،من خدا هستم،رابطم خیلی با خدای عزیزم خوبه و بهش اعتماد و اعتقاد و باور و ایمان صد در صد دارم،حسش میکنم و اون هم عاشقمه ❤?
    سوالم اینه اگه خدا تو وجود منه و من واقعن خودش و معجزاتشو میبینم و حس میکنم،،پس وقتی میگم خدایا کمکم کن و یا منبع انرژی از کی داریم حرف میزنیم؟لطفن اینو برام روشن کنین عزیزان??

ياسمين
    مدیر

سلام. جواب سوال اولت رو توى ٦ فايل رايگان اعتمادبنفس و عزت نفس پيدا مى كنى. بطور كامل توضيح داده شده
    در مورد سوال دوم ؛ ما از انرژى خدا هستيم ولى توى اين جسم زمينى بخاطر باورهايى كه از بدو تولد توى ذهنمون ايجاد كردن ( خانواده- اطرافيان-مدرسه-رسانه و..) محدود شديم…در واقع اون باورهاى غلط مانع از رسيدن ما به ارزوهامون مى شن…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.درمورد خدا میتونیم بگیم یه انرژی بزرگتر وبرتر که ما از وجود او کنده شدیم وبرای رشد خودمون خواستیم به زندگی زمینی بیایم چون دوست داشتیم ماهم به درجه ی خدایی برسیم .وقتی از خدا حرف میزنی خودت رو بخشی از اون بدون که برتر از تو هست واین جهان ووجود خودت از او نشات میگیره.مثل تصور یک کیک کامل که تو برشی از اون کیک هستی همون طعم همون شکل فقط کوچکتر وکمتر واون کیک کامل خداست که خیلی بزرگتر وکاملتره وهمه چیز رو میدونه وقطعا به رشد تو کمک میکنه که شبیهش بشی.

rahele
    مشارکت کننده

ممنون از شما خوبان???

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.