در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    KniFaranak
    مشارکت کننده

بچه ها من یه مشکلی دارم من جدیدا وارد یه رابطه شدم که واقعا اون ادم از هرلحاظ همونیه که من میخوام حالا درسته تو یسری جزییات تفاوتایی داره ولی واقعا خیلی نزدیکه به ادمی که من همیشه تصور میکردم و رابطمون خیلی قشنگ و خوبه ولی دچار یه حسی شدم مث اینکه نکنه یه نفر بهتر ازاین ادم هم باشه یجورایی انگار زیاده خواه شدم دلم یه نفر خیلی بهتر ازاین ادم میخواد بااینکه اصن این ادم قبل ازاینگه باهم وارد رابطه شیم ازش خوشم میومد وهی میگفتم دوس دارم باهمچین کسی باشم ولی الان چند وقته این حس اومده سراغم که من یه نفر بهتر ازاین میخوام و از علاقم کم کرده انگار و من اصن نمیدونم دلیل این احساس چیه هرچقد مینویسم و دلیلشو از خودم میپرسم ولی نمیتونم حسمو درک کنم تاجایی رسیدم که میخوام رابطمو تموم کنم بااینکه رابطم خیلی خوبه و من واقعا نمیدونم این حس قوی که یهو اومده سراغم بخاطر چیه

ياسمين
    مدیر

لازم نيست رابطه ت رو تموم كنى. از لحظه لحظه ش لذت ببر و تجربه ت رو زياد كن ، عاشقى كن ولى وابسته نشو. اگر توى اين مسير با معاشرت بيشتر ، دلايلى براى قطع رابطه داشتى ، كات كن ولى اگر اكى بود ادامه ش بده… ليست فرد دلخواهت رو با جزييات بنويس اگر باورهات درست باشه يا همين فرد مى مونه يا يه فرد مناسبتر وارد زندگى ت مى شه.

KniFaranak
    مشارکت کننده

ممنونم ازت یاسمین جون خیلی کمکم کرد❤

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.