در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام به دنیای عزیزم
    من ۵ ساله ازدواج کردم و یک پسر ۳ ساله دارم ، قبل از ازدواج ۲ سال با پارتنرم که خیلی هم بهم علاقه داشتیم در ارتباط بودم اما مدتی رابطمون بهم خورد و من از روی لجبازی با کسی دیگه ازدواج کردم و به ظاهر میخاستم اون عشق رو فراموش کنم اما متاسفانه نتونستم و اون آقا هم همینطور هنوز به من مسیج میده و ابراز عشق میکنه .. من ۲ ساله جواب ندادم و خیلی تلاش کردم با ورکشاپ ها و فایل ها خودمو به آرامش برسونم و زندگی الانم رو بپذیرم اما بعضی وقتها شدیدن بهم میریزم و دوباره ارتباط گرفتم باهاش واقعن تو شرایط بدی قرار دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. همين كه با اين ارتباط پنهانى احساست بدِ كه اينجا مشكل رو نوشتى يعنى بايد تغييرش بدى. اگر همسرت و زندگى ت رو دوست دارى پس بايد به هرطريقى كه مى دونى توجهت رو از روى پارتنر قبلى ت بردارى. يعنى شماره ش رو بلاك كنى ، اينستات رو تغيير بدى و هيچ راه ارتباطى براش باقى نذارى….. روى اعتمادبنفس و احساس ارزشمندى و عشق به خودت شديدا كار كن چون اگر درستش كنى به هيچ عشق و توجه اضافه اى احتياج ندارى….

ناشناس
    غیرفعال

سلام، ازت ممنونم یاسمین جان ، چقدر به این پاسخ احتیاج داشتم مرسی که جواب دادین❤️

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. همین که مسئولیت رو گردن گرفتی ومیدونی اشتباه میکنی خیلی ارزشمنده اما حس گناه وعذاب وجدان رو از ذهنت حذف کن .ما اومدیم روی زمین اشتباه کنیم ولی ازش درس بگیریم ودیگه تکرارش نکنیم.
    این ارتباط بین شما اسمش عشق نیست اسمش وابستگیه وهردوطرف به خاطر احساس نیاز به طرف مقابل حس میکنید عاشق همدیگه هستید.از کجا معلوم اون آقا با چندنفر دیگه رابطه نداشته باشه.پس برای خودت ارزش قائل شو خودتو بازیچه نکن.
    مطمئن باش اگه حتی همین الان از همسرت جدا بشی بخوای بری با پارتنرت باشی نمی‌تونید زندگی خوبی داشته باشید چون دو طرف احساس ارزشمندی وعشق عمیقی به خودتون ندارید که بخواید به همدیگه بدید پس چالشهای جدید ومشکلات جدید با رابطه جدید براتون به وجود میاد .
    اگه میخوای حس خوبی پیدا کنی به ایشون پیام بده وخیلی راحت بهش توضیح بده که من مسئولم اول از همه مسئول خودم که با این کارم دارم به روحم آسیب میزنم دوم مسئولم در برابر کسی که به عنوان همسر انتخابش کردم وسوم بچه ای که از این ازدواج حاصل شده پس اول به خاطر خودم وبعد برای حفظ زندگیم این رابطه رو نمیخوام ادامه بدم .همین
    به هیچ عنوان دیگه جوابشو نده ومسدودش کن.
    فقط به زندگی خودت ولذتهای زندگیت توجه کن شکرگزار حضور شوهر وبچت باش وحس ارزشمندیت رو بالاتر ببر.

ناشناس
    غیرفعال

ممنونم فاطمه جان از اینکه وقت گذاشتین ❤️

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم .موفق باشی?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.